yagizimm Kızlar bu 3. Gebeliğim fakat ben öğrendiğimde beri kesinlikle geceleri uyuyamıyorum iyice sinirlerim bozuldu ya böyle olan var mı hiç
Dolphin16 yagizimm bende kendimi nereye koysam uyuyorum 🤦♀️ bide çok şişkinlik var 6 haftalık değil 6 aylık gibiyim sanki 🫣🫣
yagizimm Ya alisicam alışmak zorundayım ama bu uykusuzluk maf ediyor beni kafamı yastığa koyunca bütün uykular gidiyor uyusam herşey düzene girecek gbi
Suheyla2 yagizimm uyuyamamanın sebebi ne ama istenmeyen bir gebelik mii heyecan mıı yoksa yetişemwme korkusu gibü birşeyler mi
mihrimacan Maalesef haklısın bu devirde çocuk bakamk Güzel bir ahlak vermek çok çok zor benim ikinci hazırlıksız geldi beklemiyorduk günlerce kendime gelemedim doğurmak kolay ama ya sonrası hele ki kız çocuğu Rabb’im yardımcın olsun inşallah 😑
Suheyla2 @“yagizimm”#p28040323ilk başlarda öyle oluyor nasıl yetecem nasıl yetiştircem eğiitimi ahlakı diye ama insan zamanla alışıyor ben 12 haftadan sonra alışyım aslında bizimki beklenen bir bebekti ama yünede o korkuları aylamak baya zamanımı aldı