Kader111 Kızlar akşamdan beri geçmeyen bi ağrım belim ayaklarım biraz da sancım var karnım kasılıyor 38 haftadayım sizce doğuruyormuyum bide karnım sert oluyor
Elisanne Kader111 Bende aynı durumdayım şuan 🥺 Belimden karnıma vuruyor sancı karnım taş gibi yatırmıyor uyutmuyor beni 🥺
Zzeyynep04 Kader111 sık sık ve geçmeyen kasılmaların oluyorsa aralıksız hastaneye gitmen daha iyi olucaktır.
4bebeannesi Kader111 bende onceki gece aynisini yasadim uyuyamadim aha geliyor dedim ama suan tamamen gecti dogurmak istiyorum artik😑 yarin 38haftalik oluyoruz🎀
Kader111 Sevdayaz sancım var düzensiz ama karnım kasılıyor ağrım var onu hissediyorum sadece belim ve bacaklarım da ağrı var adet sancısı gibi hissediyorum
Sevdayaz Kader111 bi hastaneye git canım belli de olmıyor. Burda sancısı gelmeden açılması olanlar da çok yazdı çünkü.
Sunactn35 Aksam aynıları bendede vardı smdi yok ama mide kısmımda boşluk var gliba aşşağı düştü karnım yada bana öyle geliyo beklyorum diye 38+5im evde tekim korkudan sancımı kendim getircem galiba 😀😀
Kader111 Sunactn35 benim de akşam başladı ama geçmedi uyurken adet sancısı gibi oldu ona kalktım karnım hala kasılıyor ağrı var ?
Gokceveannesi Valla aynılarını bende yaşıyorum akşamdan berl .doğurmak istiyorum 37+4bugun.birazdan doktor randevum var nstye gidicem zaten bakalım ins digururum çok yoruldum artık