usenmedimyaptimbirvelet Rota aşısı hakkında bilgi verir misiniz. Fiyatı nedir ağızdan mı veriliyor vs kaçıncı ayda yapılıyor??
TuqbaArslan usenmedimyaptimbirvelet ağızdan damla seklinde 3 aylikti yanlış hatırlamıyorsam doktorlar yine hatırlatıyor şuan ki fiyatı bilmiyorum 5yil önce kızıma yaptirmistim ucmustur fiyatlar
Rapunzelinanasi usenmedimyaptimbirvelet 4 ay önce 1040 tl’ydi. Evet ağızdan veriliyor. İlk dozu bebeğin doğumundan sonraki 14 hafta içersinde, 2. Dozu ilk dozdan 2 ay sonra uygulanıyor. Bizde bir yan etkisi vs olmadı. Başka sorunuz varsa yazabilirsiniz
Deletedmom_106 usenmedimyaptimbirvelet biz 2 doz olandan yaptırdık. 2021 Eylül gbiydi 700 falan tutmuştu şmdi daha pahalı dır
usenmedimyaptimbirvelet Rapunzelinanasi 3 ay 10 günlük bebeğim daha sağlık ocağına gidemedim 1 hafta sonra gideceğim o zaman yaptırsam bir sıkıntısı olur mu acaba? Şimdi kesin fiyatı artmıştır
usenmedimyaptimbirvelet Rapunzelinanasi birde başka sorum var canım😌rota virüsü nasıl anlaşılır kanlı ishalden başka
Kevserblt Üçüncü ayda ağızdan veriliyor damla gibi sağlık ocağında yaptırdık bin liraydı biz aldığımızda. İki veya üç doz sanırım yapılması gerekiyor . Mutlaka yapılması taraftarıyım çünkü hem sık yakalanilan hemde ağır anlatılan bi virüs maalesef
usenmedimyaptimbirvelet Kevserblt 3 doz mu bin lira canım yoksa tek bir dozu mu ? Evet bende yapılmasını istiyorum zor bir virüs allah korusun.
Kevserblt usenmedimyaptimbirvelet iki çeşidi var biri iki doz yapılıyor dozu bin liraydı diğerini bilmiyorum fiyatlar değişiyor en iyisi eczaneden öğrenmek sizi yaniltmayayim
Rapunzelinanasi usenmedimyaptimbirvelet ateş, kusma, kokulu ishal gibi belirtileri var ama kızım hiç yakalanmadı. Net bilgim yok o yüzden ☺️
Melodie usenmedimyaptimbirvelet ağızdan veriliyor bizim doktorumuz 3. Ayda yaptırmayı önerdi ilk dozu. Bu ay oldu 1070 TL idi tek dozu
usenmedimyaptimbirvelet Melodie anladım canım teşekkür ederim bebeğim için tam zamanı demek. Birde 1070 uygun geldi nerde yaşıyorsunuz
usenmedimyaptimbirvelet .. kızlar daha detaylı bilgi verir misiniz nasıl nerden bulaşır, nasıl anlaşılır kaç gün sürer ateş yapar mı
Kevserblt usenmedimyaptimbirvelet YouTube da Dr osman gönülal in videosu var rota virüs ve aşısı ile ilgili isterseniz onu izleyin kısa bi video zaten
usenmedimyaptimbirvelet Rapunzelinanasi benimde öyle çok şükür bir sıkıntımız yok ama kafama taktım ya olursa diye korkup duruyorum kayınvalidem kardeşini öyle kaybetmiş ishalden dolayı banada anlattı sanırım etkilendim🥲
ikicicek usenmedimyaptimbirvelet kendi şahsi düşüncem yaptırmama taraftarıyım alerjiye yatkınlık yapıyormuş bu sefer araştırın öyle vurdurun
usenmedimyaptimbirvelet ikicicek allah korusun bebeğiniz yakalandığında ne gibi tedavi düşünüyorsunuz peki alerji ölümün yanında çok masum kalır bence