Jrhazar Benim de dogumum spinal sezeryan ile planlanıyor.. ameliyathanedeyken çok heycanlanıp panik olmaktan korkuyorum sizde de oldu mu, yada ameliyat esnasında sakinleştirici yapıyorlar mı
Elifklyc Jrhazar bende de oldu tabiki hatta tansiyonum 150 oldu ama kendi kendinizi sakinleştirin dualar okuyun ve bebeğinize çok yaklaştığınızı düşünerek kendinizi sakinleştirin. Eğer çok heyecanlanırsanız genel anestezi yaparlar diye düşünüyorum. Sakinleştirici bildiğim kadarıyla vurmuyolar. Ama inanın korkulcak heyecanlancak hiç bir şey yok. Belden yapılan iğne az acıyor damar yolu gibi sondayı sonrasında takıyolar uyuştuktan sonra hiç bişey hissetmiyorsunuz. Anesteziden dolayı Mide bulantısı ve baş ağrısı olabiliyormuş benim midem bulandı hemen ilaç verdiler bi kaç kere öğürdüm ama geçti. Başımda zonklamıştı. Çekiştirmeleri hissediyorsunuz sadece sonrasında bebeğinizin sesini duyunca inanın size ne yapmışlar ne yapmamışlar hiç umrunuzda olmuyor boydan gecelik çok önemli birde varis çorabı istiyolar