minikmucizemmmmmm Kızlar akşamdan beri gaz problemi vardı. İki saat önce bi kustum ne var ne yoksa. Az önce de sadece acı su çıkardım. Büyük ihtimalle stresten oluyor, nane limon içilebilir mi acaba?
Zzeyynep04 minikmucizemmmmmm limon daha çok mide asidini arttırır onun yerine ben haşlanmış patates yapıyorum hem mideye de iyi geliyor toparlatıyor en önemlisi strese sokmayın kendinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizide
minikmucizemmmmmm Snmhsn teşekkür ederim bir yandan da korkuyorum doğum mu yaklaştı acaba diye işte bu yüzden stres mideme vuruyor 🥹
Snmhsn minikmucizemmmmmm bende sabah akşam doğsun diye bekliyorum bı umutla bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim
Bebeklerininannesi 34.haftamdayım aynı sorun 3 gündür bende de var ay bir kustum az önce kusmasam içimde huzursuzluk olmuştu şuan da da bir gaz var anlatamam çok tuhaf hamileleğim boyunca ilk defa kustum bugün
minikmucizemmmmmm Bebeklerininannesi ben ilk 4 ayda bulantı kusma yaşadım. Şimdi bu akşam başladı dediğin gibi midem huzursuz ben hissettim kusacağımı ama bir yandan da korktum doğum başlangıcı vs olabilir mi diye😊
minikmucizemmmmmm Zzeyynep04 inşallah Allah razı olsun 🤲🏼 Şimdi biraz içeyim nane limon yaptım, çubuk kraker yiyorum sanki hamileliğin başına döndüm Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin herkese😊
Bebeklerininannesi minikmucizemmmmmm valla doğum başlangıcımı bilemem ama benim 3.doğumum olucak hiç böyle bişey yaşamadım tuhaf gerçekten depresyona girdim bu hamileliğimde kolaylık versin allah herkese