Fadimehizz Adana da doğum yapıcam kızlar tayinimiz Mersin’e çıktı ama Adana da doğum yapıcam inşallah medikalde gittiğiniz memnun kaldığınız doktor var mı? Olan yazabilir mi acaba?
3Tospikannesi Fadimehizz medicalpark seyhan da burcu yücesoy muayene ücreti 750 tl instagramdan bakabilirsiniz ( drburcuyücesoy) ben altınkoza ersin beye gidiyorum sigortam yok muayene ücreti 480 tl 😊
ulkuakkoc Fadimehizz medikalpark seyhan hastanesi sezer filiz erdala gidiyorum. Mükemmel bi kadın ayrıca yarın sabah doğumum var ☺️☺️
bebikom1 3Tospikannesi medicalpark adana hastanesinde burcu hanım. Ben seyhanda takibe gidiyorum muayene ücretleri 465 TL onun neden o kadar yüksek ki
3Tospikannesi bebikom1 evet sigortalıysanız doğrudur ben karıştırdım 😁 sigortam yok bana o fiyat verildi medicalpark 750 dedi altınkoza 480 sigortasız olanlara bu fiyat 😊
Dilek1903 Medikalpark seyhan Sezer Filiz Erdal kesinlikle işini hakkı ile yapan bir doktor ben baştan beri ona gidiyorum kısmet olursa 1 ay kadar bir sürem kaldı doğumumu da o yaptıracak ücreti 465 tl
bebikom1 Dilek1903 evet bende sezer filiz erdala gidiyorum memnunum Eylül de olacak benim de doğumum inşallah
Ayshed Dilek1903 Merhaba ben de Sezer hanıma gidiyorum.Son 28 kaldı.Doğum ücretini sordunuz mu acaba ne kadar?
bebikom1 ulkuakkoc şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum. Doğumdan sonra nasıl geçtiğini hastane memnuniyeti falan paylaşır mısınız 🙂
Dilek1903 ulkuakkoc yaa gözün aydın inşallah sağ salim alırsın kucağına kaç haftalık oldun sezeryan mı yapacaksın ☺️
Ayshed ulkuakkoc Merhaba doğum yaptınız mı?Görüşlerinizi ve memnuniyetinizi paylaşır mısınız?Ben de Sezer hanıma gidiyorum merak ediyorum o yüzden.
DeryaDefnee Ben de Sezer Filiz hocaya gidiyorum çok da memnunum. İlgisinden,rahatlatmasindan verdiği güvenden.
Dilek1903 ulkuakkoc geçmiş olsun şuan bebiş yanında muhtemelen mis gibi darısı sağlıkla bizlere inşallah 😇