Soylutulay Arkadaşlar Cizre’de doğum yapan var mı tayinciyiz 2 ayım kaldi doğuma bana doktor önerirmisiniz
Burcumommm Soylutulay Merhaba ben ilk bebeğimi Cizre Özel Tip Merkezi Cem Cengiz ’de yaptım ikinci gebeliğim yine onda yapacağım nasip olursa çok iyi bir doktor.
Kbst Soylutulay ben 4 sene cizrede yaşadım sağlık sistemi 0 asla önermem zaten gidince görürsünüz cizredeki hamile arkadaşlarım da memnun değildi birisi mardin park hastanesinde doğum yapmıştı batmana giden de vardı
tazemommyy bizimde oraya çıktı tayinimiz orda olan bir kaç kişiyle konuştum doktor ilgisizmiş genel olarak cizrede özel hastane varmış sanırım doktorlarını bilmiyorum nasip olursa ben doğumu memlekette yapıcam
Happymm Burcumommm nasıl iyi bi doktor mu kendi mi giriyor doğuma ben normaş doğum istiyorum nasip olursa inş sezaryende nasıl scaba
Burcumommm Soylutulay Doğum ücretini net bilmiyorum 6000di sanırım ama muayene 300 bugün yine birisi zam gelmiş dedi ben en son gittiğimde 300dü😊
Soylutulay Burcumommm biz uşaktan gelicez oraya tayinciyiz bebiskomuzun doğumuna 2 aydan az kaldı o yüzden bı doktor bulup hemen onunla başlayip ilerlemek istiyoruz oraya geldiğim gibi doktoru bulup hemen muane olucam çok teşekkür ederim 💜
Burcumommm Fdmk Tavsiye ederim benim memleketim çok uzak malesef her yönüyle düşündük ve böyle bir karar aldık olumsuz bir şey yaşamadım ben memnun kaldım 😊
Soylutulay Burcumommm bizimde ailelerimiz Tekirdağ’da kalıyor bizde enine boyuna düşündük şirnakta doğurmak daha mantakli geldi 😊
Fdmk Soylutulay insanın kendi evi gibi olmuyor ya ben ne kendi ailem ne de eşimin ailesinin yanında doğum yapma taraftarı değilim evinde insanın bir düzeni oluyor en azından diğer türlü her yönden zor oluyor maalesef
Burcumommm Happymm İyi bir doktor. Ben de normal doğum için bekledim ama olmadı sezeryan oldum kendi giriyor doğuma 😊
Burcumommm Happymm Dikişi doktor değil başka sağlık çalışanları dikiyor yani aynı kişiler çalışıyor mu bilmem ben dikişte de bir problem yaşamadım farklı şehirlerden arkadaşlarımla konuştuğumda aynı boyda dikişler bir enfeksiyon vs. de yaşamadım şükür.
Burcumommm Happymm İyileşme sürecinde de acı eşiğiyle alakalı olabilir gündüz çok iyiydim gece uyurken sızı hissediyordum tabi zamanla geçti gitti hepsi 😊