-Melo- Merhaba, 30+5’teyim. Son zamanlarda özellikle sağ göğüs kemiğimin bittiği yerde ara ara ağrı hissediyorum. Batma hissi gibi bazen çok şiddetleniyor. Benzerini yaşayan var mı acaba?
Beyzag -Melo- 36 haftaligim vee 1 aydır bende de var çocuk büyüdüğü için yukari baskı yapiyor dedi doktorum gayet normalmş
LINA20 -Melo- sonuna kadar ben bende 30+5im doktora sordum bugün bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi geceleri sol tarafina uyu dedi
Seval2468 -Melo- benimde öyleydi doktoruma gittim ultrasonla baktı oğlum tam.gogus altıma yanlama pozisyon almış cok sukur geçen hafta dondude rahatladım
menessare 30+2 yim bendede bir ayı geckindşr bahsettiğiniz bu ağrı oturunca yada o tarafa yatınca falan oluyor ağrı şeklinde
Gzm2781 Aynı dert bendede var cnm şuan 27 haftadayim ve sanki kaburgama bişey batıyor bazen nefesimi kesiyor uyuyamıyorum bazen agridan
Esca -Melo- 35+3 haftalığım uzun zamandır bende de var. Hatta şuan çok şiddetli olduğundan uyuyamadım yürüyorum ev içinde anca öyle rahqtliyor biraz. Bebişin büyümesindenmiş.
Maya2022 Canım bugün doktordan geldim doktora sordum ayaklarini oraya sokmuş bizim beyefendi ondan agriyormus 😂😂😂😂