Ebru2403 KzeynepCT nazlıcan Demirkan hangi günler orda oluyor bilginiz varmı ve sadece tümende ki hastanede mi doktorluk yapıyor
KzeynepCT Ebru2403 pazartesi hariç tümende olduğunu biliyorum devlet hastanesinede sadece pazartesi günleri ameliyat için gidiyormuş sanırsam bu hafta yoktu izindeymiş sanırsam haftaya olurmu onuda bilemiyorum demişti danışmadakiler
Ordulu handenur52 yaa köydeki karakolda mı? Merkezden gidiş geliş mi yapıyorsunuz yoksa köyde misiniz
Neslihan7153 219Eyll bakalım merkez mi ilçe mi inşallah merkez de oluruz da ilçe atamaları bir haftaya belli olur kiralara.baktiniz mi ya ev yok doğru düzgün cok pahalı şu an ya
219Eyll Neslihan7153 inşallah Merkez olur. Bizde merkezi çok istiyoruz. Biraz önce eşime mesaj geldi elazığdan. Önce karakollar sonra ilçeler en son kalan personel merkezde kalacakmış . Araya torpil sokmaya çalışmayın adaletsizlik olur gibide not iliştirmişler 😃😃sanki binbaşılar albaylarda bizim emrimizde çalışıyo 😁
219Eyll Neslihan7153 ev malesef sıkıntı ama Merkez olursa orda tanıdıklarımız var yardımcı olurlar sağolsunlar.
Neslihan7153 219Eyll evet benimkine de geldi valla bilmiyorum yaaa artık bu ekonomiden kiralardan askeriyenin hiç bir sempatisi kalmadı kendi memleketinde evin varsa askeri ücretle yaşamak çok daha lüx
Nefise_23 Bizim de Tunceliden Muğlaya çıktı bide tayin dönemi ve doğum aynı zaman nasıl olacak bilmiyorum:( ev tutma arama eşya bilmem ne derdi çabası ve kiralar cok fazla batıda nasıl geçinicez o maaş ve kiralarla
Nefise_23 Soylutulay Kbraoguz Bende şu an Tunceli’deyim de bizim de muğlaya çıktı. Siz Tunceli merkez mi