Tuba_a Kızlar bizim tayin Antalya Muratpaşa’ya çıktı sizinkiler nereye çıktı hamile hamile nasıl taşınacağız
Neslihan7153 Rize den Elazığ a çıktı bizimde bildiğim bir yer orda okumuştum zaten ama inşallah merkez olur var mı başka Elazığ
Nmhrkl Neslihan7153 ilçe olarak kebani isteyin. Çok rahat edersiniz. Ben oraliyim. Halkı polisi askeri çok sever. Ben de polis memuruyum ama memleketime tayin hakkım yok keşke olsa
Tuba_a Neslihan7153 Elazığlıyım canım ben de. Şu anda da Elazığ’da oturuyorum. Komandoya vermezlerse çok rahat edersin
71oyku81 eflinmira_1 merhaba duzceye cikmasina sevindim esim asker di benimde suan emekli malulen aslen duzceliyin seveceginiz bir memleket merak etmeyin ins hakkimizda hayirlisi olur duzce yi gorunce yazmak istedim bende gurbetteyim de
Beyaz0172 Can46 ben Bitlisli değilim ama eşim şuanda burada görev yapıyor bizim de bilecik merkez çıktı
bebekkkkkkk000 Fadimehizz bizimde mersine çıktıı ev kiraları uçuk ne yapacağız bilmiyorum 🤷🏻♀️ sevinsemmi üzülsemmi bilemedim🤷🏻♀️ilçe olarak nereye düşeceğiz acaba merakla bekliyorum kötü günleri yaşadık daha kötü günler kapıda gibi hissediyorum 😀
Tuba_a 2019-ikra Doğudan batıya giden bizler için maddi zorluk kapıda sizde bizim gibi sıkıntılı bir yere gidiyorsunuz Allah yardım etsin 🙏
Sunaya 2019-ikra niye üzülüyor kuzum buca çok güzel ben bucada oturuyom yardımcı oluruz ev buldunmu ♥️🥰
TugbaKync Selam Kızlar benim eşimde asker, Şırnak dayız bizde. Seneye tayinciyiz. Eşim komando ve keskin nişancı. Eğer buralara gelen varsa ve eşiniz Komando ise ayda bir ya da iki kez göreceksiniz haberiniz olsun. 🤦🏻♀️
Soylutulay TugbaKync bizde şırnağa geliyoruz jandarma astsubayız nasıl biyer acaba dogumuma 2 ay var onerebilceginz doktor var mi
KzeynepCT Soylutulay Şırnakda özel hastane yok maalesef cizrede var ordada cem cengiz bodrumdan gelmiş geçmişide iyi bir doktor 4 aylık hamileyim oraya gidiyorum şırnakda tümenin içinde poliklinik var nazlıcan demirkan var oda gayet iyi haftanın 4 günü burda oluyor devlet hastanesine hiç gidip muayene olmadım onu bilmiyorum