Aybarsmom_ cemreee__ ben aldım canım henüz kullanmadım ama yer kaplamamasi, hafif olması çok rahat. Deneyerek begenerek aldım gayet 😌
cemreee__ Aybarsmom_ bende alma aşamasındayım canım bir kaç güne alacağımda merak ettim puseti falanda hafif mi nasıl kaliteli mi genel olarak 😅😍😍
cagla9094 Ben de aldım henüz kullanmadım ama arkadaşım 2,5 yıldır kullanıyor çok memnun onun önerisiyle aldım
cemreee__ cagla9094 anladım canım genel anlamda torumlar güzel aslında ama hala emin olamadım buraya sorayım dedim
cagla9094 cemreee__ Bence düşünebilirsin görüntü olarak da çok güzel tek elle katlanıyor hem çok hafif hem de küçücük oluyor
Erkekannesiiii cagla9094 ben bu araba konusunda ikna oldum sanırım sadece puseti almada kararsızım. Peki anne yani besik ne alacaksınız 😊
cagla9094 Erkekannesiiii Ben pusetiyle beraber aldım canım ama tabi ki sen bilirsin iyice düşün taşın😊 bir tane park beşik aldım Kanz Mila Plus modelinden bir tane de portatif sallanan beşiklerden aldım
Erkekannesiiii cagla9094 ben de bir tane anne yani alıp sonrası için Montessori düşünmüştüm. Teşekkür ederim canım cevabin için bakalım sunlari alırsam rahatlicam 😂
cagla9094 Erkekannesiiii Öyle de mantıklı kesene va kafana nasıl uyuyorsa öyle yap canım Allah içine sindirsin al da kurtul valla her gün fiyatlar artıyor🤣