Mcz-01
Mcz-01 canım şöyle benim her gittiğim doktor olur sizin çocuğunuz dedi ve olmadı 5 sene bende tesadüfen ismini gördüm hocanın eşimle bi gidelim görşelim dedik ve o kadar bilgili tecrübeli bi doktor ki hemen o gün tedaviye başladık bizi bilgisiyle tatmin etti çünkü ki eşim bu konu da çok hassastır çok güven verdi hoca bize önce iğnelerle yumurta büyütme yapıyor yumurta büyütmeden sonra opu yumurta toplama aşaması var yumurta toplandıktan sonra hoca 5.güne kadar bekletiyor embriyoları kimi doktor üçüncü gün mesela donduruyor ama Tolga hoca öyle değil 5.günde ısrarcı sonra bekliyorsun adet olmayı adetten sonra transfer süreci başlıyor ilaç kullanıp rahim kalınlaşıyor ve transfer oluyorsun benim ilk deneme de tuttu sana söyle söyleyim canım eğer görüşmeye gidersen ne demek istediğimi anlayacaksın hoca işinin ehli ve başarı oranı çok yüksek bi doktor daha hiç duymadım ben ilk denemede negatif alan bi hastasını,fiyat konusunda ise net bişey diyemem sana ben çünkü bu sene illa değişmiştir fiyatları tüp bebek evet maddi olarak da fiziksel olarak da zor bi süreç ama bu sürece gireceksen kesinlikle ve kesinlikle bu yolda Tolga hocayla ol gözün kapalı