bademli_puding 199887 bende 35+6 benim bebeğiminde bugün hareketleri çok değişikti kafası sürekli kasığıma battı ve sağ tarafımda aşırı can acıtan hareketler vardı
Daisy0000 199887 Benimkide çok hareketli, canım acıyor artık.Makat durduğu için sanırım,alttan çıkacakmış gibi olmuyor.. Genellikle geceleri toplanıyor taş gibi oluyor karnım
Ulvana 199887 valla ben 20 den öyleyim 26 hala devam yani sanki çıkıcak hemen uzanıp masaj yapıyorum yalvarıyorum çık yokarıya
199887 gulsumd1 geceleri cok hareketli canım sabah 5 ,6 yine hareketli ama az önce birkac kez alttan ağrıdı kitlendim oldugum yerde
199887 gulsumd1 disarida yürüyüş yaparkende kac defa oyle oldu sokakta oldugum yerde kaldım sonra yoluma devam ettim
199887 bademli_puding oyle mi ayniyiz..Miniklerimiz bizi doğuma hazirliyor sanırım maşallah inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 😊
gulsumd1 199887 bebeğin hareket etmesi çok güzel bi şey 🤗 35+3üm bebeğim suyu azsldığı için bazen çok az hareket ediyor😌
bademli_puding 199887 evet aynıyız 36 olduk çok şükür 🥰 iki haftaya benim doğumum olucak aizin doğum belli mi
gulsumd1 199887 benim suyum azalfıpı için 37 38 arasında alttan ilaçla doğumu başlatacağız yani 2 hafta sonra falan tam tarih belli değil 😊
199887 gulsumd1 Rabb’im yardımcın olsun bol bol dua edicem alttan ilaç dedikleri suni sanci mi başlatacaklar?
gulsumd1 199887 yok hayır özellikle sordum suni sancı değilmiş bi ilaçmış rahim ağzını eskiterek kendi sancımı getiriyormuş 🤗 sizin ne Zaman belli mi
199887 gulsumd1 hmm anladım canım benimde haftaya kontrolüm var bakalım ne dicek doktor daha belli değil yalniz bebegimde böbrek genişlemesi var 6 mm doktor doğumdan sonra çocuk doktoruna baktırın dedi endiselenme dediler ama ister istemez endişeleniyorum.
gulsumd1 199887 benim bebeğimin de kalbinde parlak yapı var aynı şekilde doktor bakacak😅 sağ Salim doğururuz imşallah 🫶🫶🫶
gulsumd1 199887 yani kalpte parlaklık olarak geçiyor minicik pirinç tanesi kadar bi şey doğumda doktor bakıp tedaviye gerek olursa söylüyormuş