nora_01 misafirlikte çocuk karnıma vurdu göbek deliğimin biraz üstüne 7 haftalığım kızlar bebeğe bişey olmaz demi bişey olmamıştır diyorum ama içim rahat etmedi ?
Nazli_cvk55 nora_01 sert mi vurdu çok canınız yandı mı herhangi bi ağrı kanama yoksa kötü düşünmeyin ama kanama felan olursa mutlaka doktora görünün geçmiş olsun dikkat edin
Minnakkurabiyeveannesi27 nora_01 Yok kuzum korkma ben 13 haftalık hamileyim oğlum 15 aylık yeri geliyor kafa atıyor üzerime atlıyor çok şükür koruyor onları rabbim kaç kat derinin altındalar sonuçta
Deletedmom_103 nora_01 herhangi kanama ağrı vs yaşamıyorsanız korkulcak bişey yok. Bende ilk zamanlar karnımı birkaç kere vurmuştum bi yere şükür bişey olmadı
Didembyr nora_01 birşey olmaz ben 6 aylığım karnımın üstüne düştüm çok şükür olmadı ama dikkat edilmesi gereken birşey tabi
Fatmabltc O kadar dikkat etmeme rağmen oğlum resmen 8 aydır kardeşine işkence ediyor benimkide bişey olmadıysa kmseye olmaz merak etme😊
nora_01 Roserose1 yaa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ocakta kürtaj oldum en ufka seyde korkuyorum ister istemez çok dikkatliyim