Herkese iyi geceler,
Biraz dertleşmek içimi dökmek istedim. 1 senedir bebeğimiz olsun diye korunmuyoruz ama daha sonuç alamadık. Genel olarak heyecanlı ve planlı bir yapım var. Olacağını düşünmek ve olduktan sonra yapacaklarım ile ilgili bir sürü planlarım. Bunları yaptığım için mi cezalandırılıyorum bilmiyorum. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama içten içe bu durum beni üzüyor belki de çok istediğimden veya ne denir doğmayan çocuğa don biçmekten mi kaynaklanıyor bilmiyorum.
Ama bebeğim olursa nasıl olur karnım ne kadar şişer ne kadar kg alırım güzelleşirmiyim çirkinleşirmiyim nasıl anne olurum ona yetebilir miyim eşim nasıl baba olur ilişkimiz nasıl ilerler bunları düşünüyorum.
1 senedir bekliyorum bebeğimi beni seçmesini bizi seçmesini… Ne zaman olur bu bilmiyorum. Yakın arkadaşım artık bebek istediklerini söylediğinde ona ilk sefer de olmazsa üzülme demiştim kendim gibi olur zannetmiştim ama bebeği onu hemen seçti hamile..
Bu haberi aldığımda çok sevinmiştim onların adına ama kafamdaki ilk soru ne zaman annecim? Ne zaman bizi seçeceksin? Sorusu.
Her ay bir hayal kırıklığı ile reglimi görüyorum. Üzülüyorum sonra toplanıyorum. Artık sevinmek istiyorum..
Buraya sadece içimi dökmek istedim.
Teşekkür ederim.