elifmina_123 Kızlar iki gün sonra dogumum var kendimi hep normale ayarlamıştım ama olmadı maalesef gelişimi durdu ve acil alınacak bebek benimde en çok hayalim o ilk aglama agnını görebilmekti ama herkes bel agrısı kalıyor falan diyor sizce ne yapmalıyım?
Leylaates elifmina_123 bence bel altı olmalısınız en azından kendinde olursun ilk doğdu anı görebilirsin bende Salı günü olucam sezeryan
bitterciko elifmina_123 ben belden almıştım 1 yıla yakın ağrıdı belim . Bence herkesin bünyesi farklı
gamzosgamzos elifmina_123 kimseyi dinlemeyin bence ben iki spinal anestezi ile sezaryen oldum son dogumumun üzerinden 14 ay geçti çok şükür bel ağrısı nedir bilmem
MerveSoner45 elifmina_123 12 sene önce ilk kızımda oldum ne ağrı kaldı ne bişey tıp sürekli gelişiyor 12 sene önce ağrı kalmayan şimdi kalmaz diye düşünüyorum o ilk anı görmek muazzam 🥰 hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
Leylaates elifmina_123 hayır ikinci olucak ilkinde bel altı olmuştum illaki belmağrısı oluyo ama herkesin bünyesi bir değil tabi
beyzanurk2502 elifmina_123 ben doktoruma bunu sordum eğer genel anestezi olursa bebeğe geçebilir o anestezi dedi ben spinal öneriyorum dedi o yüzden ben spinal tercih edicem
s_e_v_d_a benim ilk doğumum spinal oldu rahattı sadece belden aşası uyuşuktu sezeryandan yarım saat sonra oğluşumun yanındaydım
Sevgiozdemir elifmina_123 ilk sezeyanımdı belden uyuşturdular ilk doğduğu anı da gördüm sesini de duydum odaya çıkınca da hiçbir anını kaçırmamış oldum kendimde olduğum için belimde ağrıda hiç olmadı bünyeye göre değişiyor sanırım ☺️
Nurr_22_22 elifmina_123 spinal olabilirsin acı ağrı hissetmiyorsun zaten bebeğinin doğum anına da şahit oluyorsun ben 4 ay oldu doğum yapalı ağrı yaşamadım hiç doğumdan sonra da yaşamadım ama gece boyu Nescafe ve bol su içtim ondan olabilir
Nazli_cvk55 elifmina_123 kesinlikle belden yaptırın diğer türlü kafa olarak toparlanmak zor oluyor bel ağrısı da bünye meselesi bnce ilk oğlumda hiç ağrım olmadı bu 2.olacak temmuzda Allah nasip ederse oda belden korkmayın Hem doğduğu ana şahit oluyorsunuz 😍
bebisimbenmmm elifmina_123 eger bildiğiniz bel probleminiz var ise evet sonrasında da oluyor ağrıniz. Benim bel fıtığı varmış ve bilmiyordum doğumdan sonra 2 ay resmen kütürüm kaldım ve çok zordu
Ebuss35 bebisimbenmmm Benimde bel fıtığım var ilk doğumum spinal oldu bende doğrulamadım aylarca ağrısı desen cabası şimdi yine hamileyim ama bu sefer genel olucam malesef o ağrıyı çekmek istemiyorum zaten şuan bile hamileyken ağrıyor 🥲🥲
Bircicekanne elifmina_123 spinal anestezi tabiki de genel anestezi bebeğe geçiyor sütle 4 saat emziremiyorsunuz bu yüzden ilk besinini hazır süt ile almak zorunda kalıyor ve doğum anına şahit olamıyorsunuz ayrıca genel anestezi sonrası direk ağtıyı hissediyorsunuz spinalde tam tersi her ana şahit oluyorsunuz perdenin arkasında bebeğin ilk sesini vs ayrıca bacaklarınızı hissetmediğiniz için uzun bir süre ağrı hissetmiyorsunuz toparlanana kadar genel anestezi sonrası beslenme de çok erteleniyor zaten açken hiç kolay olmuyor sonrasında açlık
elifmina_123 Bircicekanne en iyisi sianestezi soktoruyla konuşmak olacak sanırım yogun baskı var etrafımda
Bircicekanne elifmina_123 bencede o size en doğru şekilde yardımcı olacaktır ben hemşireyim binlerce sezeryan operasyona girdim bu yüzden bu şekilde tavsiye ettim baskı olarak hissetmeyin sakın tavsiye diyelim en uygununa doktorunuz ile birlikte karar verebilirsiniz 🙏🏻
Naz1616 elifmina_123 1 belden 1 genel anestezi oldum kesinlikle belden tavsiye ederim çok rahat bende sadece 1 hafta kadar baş ağrısı oldu bel fıtığı olduğu halde bel ağrısı yaşamadım ama çok rahat geçti her konuda tavsiye ederim
Ebuss35 Naz1616 Bel fıtığınız olduğu haldeni spinal oldunuz ben şuan 20 haftalığım belim tutuluyor sürekli çok zorlanıyorum şimdiden ilki belden olmuştu beni o günden bu yana hep belim ağrıyor tekrar korkuyorum belden olmaya 😔😔
Seda_celik elifmina_123 bende belden uyusdum ve iyi ki de öyle oldu o ana tanık olmak paha biçilemez ikinci de iki haftaya olucak inşallah gene aynı şekilde istiyorum
defneveannesii_ Ya o belden yapılan iğne aşırı can yakıyor mu?🥺 25+3 haftalığız ilk gebeliğim valla Allah var sezaryenden çok korkuyorum özellikle spinal anesteziden. Çok korkuttular beni şimdiden korkusu sardı.🥺
Naz1616 defneveannesii_ acı eşiğim çok düşüktür canım çok tatlıdır ama inanın hiç anlamıyorsunuz kolunuza yapılan iğne daha çok acıtıyor bence rahat olun