Kediperisi Kızlar hayırlı akşamlar, 18+1 im fena nezle oldum. Öksürük, burun akıntısı ve ateş var. Siz hamileyken hasta olduysanız nelerle atlattınız, uygula dediğiniz şeyler ya da karışımlar var mıdır?
Hizligonzales Kediperisi meyve meyve suyu nane limon icebilirsiniz cok kotuysenizde doktora gidin hamilelerinde kullanabilecegi antibiyotikler var onlardan yazar muhtemelen ben o sekilde atlatmistim
Kediannesi1 Kediperisi serum ile burun temizleme yapabilirsiniz bir de doktorlar abartmamak şartıyla taze zencefile izin veriyor çok rahatlatır öksürük varsa ılık süte 1 çay kaşığı karabiber ve bal koyup içebilirsiniz çok iyi gelir geçmiş olsun inşallah
ebrunasrullahylmz12211221 Kediperisi Ben ramazanın ilk haftasındaydı o zaman 9 haftalık felandım çok kötğ nezle olmuştum o halde oruç da tuttum o kadar tıkanmıştım ki nefes alamıyodum hastaneye gidiyodum doktor sadece parol kullanabilirsin ve bol bol nane limon iç demişti o şekil atlatmam çok zor oldu
Kediperisi esraEb teşekkür ederim♥️ Hizligonzales o kadar kötü değilim ya hamile değilken de ilaç kullanmıyordum zaten o yüzden şimdi de kendim atlatmaya çalışırım herhalde🌝 teşekkür ederim❤️
Kediperisi ebrunasrullahylmz12211221 çok geçmiş olsun, inşallah ben hastaneye gidecek kadar kötü olmam
Aleynacamoglu Kediperisi Ben 2 hafta dayandım ama olmadı mecbur kaldım antibiyotik kullanmaya iyileşemedim bir türlü ılık suya limon sıkıp içebilirsin erken davrandığımda faydasını görüyorum. Geçmiş olsun ❤️🩹
Kediperisi Aleynacamoglu Teşekkür ederim, ballı limonlu ılık su içiyorum inşallah faydasını görürüm♥️
Busra__06 Kediperisi ballı süt içtim sadece ilaç kullanmak istemediğim için sürüne sürüne geçirdim hamileliğimin başından beri 6 defa falsn soğuk almışımdır🤦🏻♀️