esraEb Buketegemen ben de 27 haftalığım 1 bardak içiyorsam 2 bardak lavaboya çıkıyorum 😤ilk zamanlar bu kadar değildi birkaç haftadır 15 dk da bir lavaboya gidiyorum. Su içiyorum lavaboya gitmek sıkıntı 😤
AsELinAnneSi__ Buketegemen bende 14 haftaligim ilk zamanlar hiç icemiyordum şimdi yeni yeni oda 1 litre anca aşağı yukarı 4 bardak
dilay_06 esraEb bebek baskı yapıyor büyümüş o yüzden benim tuvaletim yokken bile var hissediyorum 33 haftayım
Heyzilwq Buketegemen 35+4 daha yeni kana kana su içmeye başladım daha önce mide bulantısı falan yapıyordu ve aklıma gelmiyordu artık bi an da 3 bardak falan içiyorum
tugcedoganay1 3 litreyi buluyor bazen geçtiğide oluyor ama hamile olmadan önce de öyleydim çok içerdim suyu 🥰 çok önemli suyu sevmeye çalışın tatlandırın bir şekilde için bebiş için veeee cilt güzelliğimiz için lütfen😂
ladyax esraEb ben asla başa çıkamıyorum ama buralar baya sıcak artık o yüzden aşırı da su içiyorum sürekli tuvaletteyim özellikle geceleri yarım saat ya da 1 saatte bir tuvalete kalkıyorum asla huzurlu uyku uyuyamıyorum 17 haftalığım
esraEb ladyax aynen ben de öyleyim. En çok rahatsız olduğum durum bu sanırım 😤30 saniye beklesem inanılmaz sancı yapıyor. Tüm zorlukları biz kadınlar çekiyoruz zaten 🥺
Ask-bebegim Buketegemen malesef bende o sekildeydim ama idrar yolları enfeksiyonu olunca şimdi 2 3 litre içmeye başladım bugünden itibaren
RNurr Buketegemen Kana kana içiyorum hemde 😂 suya resmen aşık birisiyim bazen çay içtikten sonra bile ardına su içesim geliyor 1 saat içmiyim sanki saatlerce içmiyomuş gibi oluyorum 😂
dilay_06 Buketegemen içmen lazım ama hiçbir şey yapamıyorsan suyuna salatalık koy limon falan sık başka çare yok
esraEb dilay_06 tuvalete gidiyor musunuz yine de. 30 saniye geç gitsem inanılmaz sancı yapıyor ve yaparken de içim kopup dışarı düşecek gibi hissediyorum
beyzanurk2502 Buketegemen günde 3 litre su içiyordum şuan 35 haftalık sürekli baskı yapıp tuvalete çıkarıyor diye çok fazla su içemiyorum artık 1 litre içsem şükrediyorum. Ama su içmek hem bebeğin sıvısının yenilenmesi hemde ödem çatlak için önemli yine de kendimizi zorlamalıyız su içmeye 🫠