Cilek_21 Merhaba hanımlar ben 6 haftalık gebeyim bugünkü kontrolüm de kese göründü ama bebek görünmedi 1 hafta sonra tekrar gidecem kontrole dış gebelik dgl ama kesede bebek görünmüyor yaşayan var mı sonradan bebek oluşuyor mu
Ayselkayaa Cilek_21 Kız kardeşimde öyleydi 6 haftalikti ama bebek yoktu bi 1 2 hafta daha beklendi durum değişmedi boş gebelik denildi kürtaj oldu ama umarım sizde öyle bi durum olmaz
ferhpnar Cilek_21 6+2 bende de bebek yok kalp atışı yok dedi. Boş gebelik kürtaj yüzde 99 dedi sonra bi de alttan bakalım dedi baktı bebeği de kalp atışını da gördü
Cilek_21 Nur_50 peki ilk günden kendinizi hamile gibi hissettiniz mi ben hissetmiyorum herhangi bi gögüs ve kasım ağrım yok
Nur_50 Cilek_21 o zaman evet ağrım olmuştu benim beta baya Yükselmişti gögsüm ama çok aşırı ağrı olmamıştı
Churcill Cilek_21 benim 9 haftalıkken kendiliğinden düşmüştü bence bekleyin biraz daha en azından içiniz rahat eder. 6 hafta çok erken
Elif949494 Cilek_21 benim beş haftalıkken kese vardı içi bomboş du ogün brkleyemedik eşim baya üzüldü başka bi hastaneye gittik alttan bakıldı gözüktü minicikmiş ondan çıkmadı heralde tektaş şeklindeydi mercimeğim benim
Nerfemm Cilek_21 canım benim sakın ters seyler dusunme bebek icin erken zaten erken dollenme yasayanlar ancak o haftada bebek nokta gibi görünür kese boyutun büyük olupta icinde bebek yoksa insan şüphe eder ama yinede bekle
LionsMom Ben yaşadım canım 6 haftalik çok erken ama muhtemelen en azından yolk kesesi gozukurdu sen yine de 8. Haftaya kadar bekle yine gorunmezse mecbur kurtaj oluyorsun