Kubra0mehmet Emzik avent aldım ama ışıkları yanmıyo galiba daha denemedim biberonu da avent alıcam ama biberon kullanmayı düşünmüyorum lazım olur belki diye çünkü mama vermiycem
Zehra_25x Kubra0mehmet isillari bende baktim yanmiyodu sknra telefonumun fenerini uzerine tuttum asiri iyi yandi sanrm ozellikle uzerine isik tutmadikca yanmiyor ama yinede guzel kalitesi
Kubra0mehmet Tmtugbaa Tmtugbaa ya neden bu kadar ön yargılısınız eğer dediğiniz gibi bişey olursa o zaman tabiki mama vericem ben mama düşmanıymışım gibi konuşmanız çok garip
Kubra0mehmet poyrazin_annesi28 internetten almıştım valla kağıdını kutusunu attım bu gün nasıl iade oluyo bilmiyorum onuda daha bu gün geldi zaten
Tmtugbaa Kubra0mehmet ama öyle yazmışsınız bende sizi çok ön yargılı gördüm. Ben zaten mama vermiycem demişsiniz direk kimse ilk etapta mama vermeyi düşünmez ama bebek doymazsa mecbur kalıyor işte.
Gln0110 M_22 emzik avent aldım, biberon babyjem var cam ama kullanır mı kullanmaz mi bilemediğimden almadım açıkçası, alsaydım lansinoh alırdım
Kubra0mehmet Tmtugbaa sütümün olduğunu bildiğim için öyle yazdım meme reddi yaşarsak da o zaman da sağıp biberonla veririm yine mama en son seçeneğim düşünmüyorum herkesin görüşü farklı