ErZeynep Ya kızlar bu park beşikler ne illet bir şey orta kısmı aşağıya indiriyoruz yukarı kalkıyor kilitlenmiyor kenarların hepsi kilitlendi taban orta kısım Yardımmm
Eyluladam15 ErZeynep 6 ay önce kurduk yanlış hatırlamıyorsam önce ortayı indirip tek tek kenarlardan sabitliceksiniz
dexter ErZeynep canım prego mu aldın? babamla kurmaya çalışıp çıldırmıştım tamamen kapat beşiği, ortasında örümcek gibi çubuklar var ya onun orta yerinden bastırıp açın ondan sonra kurun böyle saçma bi olayı varmış
saitkereminannesi02 ErZeynep kizzz çok kolay eliniz alışınca önce YouTube bir bakın ama dikkatli olun kenar kitlemeleri olmazsa kırılır ve orası kötü durur
ErZeynep Eyluladam15 ay hepsine baktık kenarları kitleyip ortayı indirdikten sonra tık kitleniyor ama bzimki kitlenmeyip havaya kalkıyor
ErZeynep Eyluladam15 yok ortayı kaldırıyosun iyice yukarı bütün kenarlı kitleyip indiriyorsun ama olmuyor 🥹🥹
Eyluladam15 ErZeynep şimdi eşime sordum önce uzun olan bir kenarını sonra diğerini ondan sonra küçük kenarları en son ortayı sabitlesinler dedi
beyzacmvrc ErZeynep videosu yok mu Benimki Elele madre videodan bakarak kurduk başta bizde zorlandık bozuk sandık Elele madreyi izle aynıdır zaten
dexter ErZeynep benimkinden 😂 ortadan tutup kaldır büzülüyo ya sonra ortasından bastırarak açıp öyle yanlarını yap, ben mesaj atmıştım adam kurma videosu atmıştı keşke silmeseydim ama dediğim gibi yap düzelecek
beyzacmvrc ErZeynep ortasındaji şeyi indirmeden önce yanlarını kitlatcan uzun kenarlarını. Sonra ortasına basıp accan ortayı Sonra demirlerini takican işte Böyle mi yaptın Seninkinin de videosu var YouTube da ordan.baksana belki farklidir benmkinden