Merve775 Kızlar 14 haftalık hamileyim dişim ağrıyor hatta zonkluyor ilaçta alamıyorum bebeğim için doğal yollarla nasıl geçirebiliriz ağrıyı
Busra-1601 Merve775 süt için benim de öyleydi süt içmeye başladım günde 2 bardak sukur geçti ağrılarım. bıraktığım an 2 gun içmeyelim mahvediyor beni ağrılar
Ra6ia Merve775 devlet hastaneleri yapay dolgu ile boşluğu kapatıyor.Doktorunuzdan uygun yazıyı alıp gidebilirsiniz.
Ra6ia Merve775 ama sarımsak,karanfil,tuz vs tarzı bişey uygun gormuyorlar.Antibiyotik etkisi fazla olduğu için farklı bir etki yapabilirmis.Parol kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.Ben 6.ayima kadar çektim.Her 3 ayda bir yapay dolgu ile durduruldu ağrım.
EDAnisa2016 Bende cok çektim tuzlu su ile gargara yaptım kekik ile yaptım agrıyan dişim buz koydum artık en son dişçiye gittim 1 gr antibiyotik yazdı parol ile kanal tedavisi için doktorum izin vermdeid için yapılmıyor ama tuzlu su gargara hafifletiyo ağrıları azda olsa çok geçmiş olsun diş agrısı zor ama gebelikte daha da zor
TuqbaArslan Merve775 tuzlu su gargara ve ardindan karanfil koyun disinize İlk hamileligimde 1 ay ne çekmiştim ağrıdan ah Bi ben bilirim bide Allah.o karanfil biraz hafifletiyordu. Çok şükür bu hamileligimde olmadı inşallah olmaz. Son 10 haftam . Allah şifa versin sizede