kariyerdeyaparimbebekte22 Ben hep çiçek kokluyorum çok ta severim bana çiçek hediye getirdiler bende bol bol kokladım birisi koklarsan doğum lekesi olurdu dedi evhamlandım olur mu ki ya saçma ama var mi bilginiz
Sermec27 kariyerdeyaparimbebekte22 yani çiçek falan koklamadim ete dokunmadım çilek vs yemedim ama oğlumun burnunun altında leke vardı 2 yaşında su an geçti bunlar hep hurafe hem leke olsa nolcak ki zararsız bir şey 🥰
Btlklnc kariyerdeyaparimbebekte22 inanmayınız böyle seylere ben ılk aylarda gül koklamıstım bılmeden oglumda bısey olmadı
Pinklove Sermec27 Kız şu ete nasıl dokunmuyorsunuz? peki eti kim pişiriyor evde dokunmadan nasıl pişiriyorsunuz ki eti?😹😹😹
Elif949494 Sermec27 inanma ya ete dokunup bir yerine sürersende leke kalırmış ben bilerek dokundum sonra bacağıma dokundum bakalım doğunva kalcakmı iz doğmasını bekliyom
Balahatunn Her gun ogrencilerim gul getiriyor. Kokluyorum. Hic aklima gelmedi simdiye kadar leke olabilecegi
Sermec27 Pinklove valla o işle eşim uğraşıyor eğer dogranacak et varsa zaten genelde eti doğranmış kuşbaşı aldığımız için sorun olmuyor 😁🥰
Pinklove kariyerdeyaparimbebekte22 bu eşler çalışmıyor mu ya? kime sorsam ete dokunmuyor herkesin eşi mi doğuruyor eti😃
Elif949494 Sermec27 ben ilk üç ay korktum kedim vardı hatta onu da uzaklaştırdık bunlar hurafe inanma ben inanmıyorum çok saçma
Sermec27 Elif949494 bende inanmıyorum ki zaten 😁 yukarıda da söyledim hurafe olduğunu yani ben dokunmadıgim halde oğlumda leke vardı yani ona dokundun buna dokundun leke olur mu vs inanmıyorum böyle şeylere ben zaten