ayaniz Selimina 27 haftalıkken gittim 1 kg 250 gramdı.. simdi 28+5iz.. bende 7 kg aldım suana kadar..
MomBse Selimina 29 olduk 28in basında iken bebeğim 1200dü beni hiç sorma 21 kilo aldım daha sonunu görene dek 25 kesin 30u bilmem tabi🤦🏻♀️
mineeeee Selimina bizim doktor kilosunu söylemiyor. Sağlıklı olması önemli diyor.Bebisimin kilosunu bilmiyorum yani😔
eylulb MomBse bi ben mi çok kilo aldım diyodum aynıymışız yaa nasıl vercez bu kiloları tek avuntum bebiş iyi olsun da başka bişey önemli değil diye avutuyorum kendimi🤦🏼♀️🤦🏼♀️
SedaAlganBapnar Ben 27. Haftamda gittim . 67 başladık şimdi 80 kiloyum 🙈 ponçik 1200 gram boyumuz 37cm di
deletedmom301 Ben 59la hamile kaldım şuan 67 kiloyum. Bebeğim en son 24 haftalikken gitmiştim. Şuan kaç bilmiyorum. 28 haftalik hamileyim bende. Günler geçmiyorrrrr
MomBse eylulb aynen bende öyle avutuyorum kendimi Doğumdan sonra veririz inşaAllah kalmıyor diyorlar da bakalım kalırsa hapı yuttuk normalde zayıf yapılı bir insandım hep ilk defa böyle oldum da napalım hayırlısı
Mrverh Selimina bende 27+2 haftalık hamileyim 4 kilo aldım bebeğim de 1.140 gram daha dün gittim doktora 😊
ayaniz Selimina benim 7 kg cok belli olmuyo ama orantılı dagıldı heralde. ya bence cok ideal almışız.. Cünkü doktor bana toplamda 12 kg almanı istiyorum dedi daha 5 kg hakkm var😂😂onuda kalan aylarda alırız🤗
SedaAlganBapnar Selimina hemde ne doktor artık kilo alma bir zahmet dedi gerçi benim hiç bulantım olmadı tiksinmem olmadı boyna yedim 🙈🙈
MomBse Beriliko 50 ile kaldım suan 71i gördüm boyuma göre ideal kilom 55 aslında 50 idim yani evet çok aldım sorma 😔