Merhaba burada daha önce çok post açtım 30. Haftamda preeklampsi atlattım çok şükür doğumdan döndüm bugün 35+0 olduk suyum azalmaya başlamıştı havuç suyuyla arttırdım bugün kontrolüm vardı doktorum suyun çok güzel her şey çok iyi dedi sadece bebeğimin karın çevresi biraz geride bir tık zayıf olacak ama beklediğimizden iyi her şey dedi çıkınca ağladım o kadar korkuyordum ki🥲 hala evde tansiyon takibi yapıyorum ilaç kullanıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa 13 Haziran 37+0da doğum olacak doktorum 37 olunca erken doğumdan çıkmış oluyor dedi daha sonrası için risk alamayız tansiyon her an vurabilir dedi biz de kabul ettik başka şansımız yok🥲 tam 2 hafta var hep normal doğum istiyordum ama tansiyondan dolayı riskli bir durummuş kendi istediklerimi bir kenara bıraktım yeter ki atlatalım diye zorunlu sezeryan olacağım. Spinal yaparız dedi doktorum çünkü genelde tansiyonun yükselirse anlamayız dedi bende de taşikardi var (nabzım yükseliyor) öyle olursa ne olacak dedim sakinleştirici yaparız gerekirse dedi. Haftaya Salı doğum planı ve tahlilleri yaptıracağım diğer Salı doğum inşallah. Kahve ve kayısı kompostosu önerilerini görmüştüm onları dikkate alacağım. Biraz ameliyat korkum var inşallah sağ sağlim kavuşuruz Defne kuşumla 🥹🐣
- Haftadan itibaren elinizden geldiğince tansiyon takibinizi yapın ödemlerinizi takip edin benim normal gibi dedik ama değilmiş özellikle yüzünüzde ve ayak bileklerinizde aşırı şişme olursa sakın beklemeyin tansiyonunuz 14/9 bulduğu an hastaneye koşun ben o şekilde atlattım hastanede yattım yoksa çok kötü şeyler olacakmış. Tansiyon çok önemli sakın aksatmayın bende bir şey yoktu bir anda oldu 🙏🏻