hilalklkn Kızlar duşakabini nasıl temizliyorsunuz. Ne yaparsam yapayım su lekeleri kalıyor deli oluyorum
Aysegulinanc hilalklkn silver bezlerim var onunla banyo sonrası kuruluyorum hiç leke kalmıyor ve çok pratik oluyor 2 hafta da bir de çifle felan temizliyorum kireç sorunu da olmuyor
Hulyaao hilalklkn sirkeli bulaşık makinesi parlatıcısı işe yarıyor bende canım dene bi istersen. Benimde inox fırında gri oldugu için bez izi vs kalıyor bende ona sinir oluyorum hala çözüm bulamadım ona 😀
Burnumageliyoduslkmsn Ben hazır liflerden aldım markette satilanlardan onunla sert bisekilde kopurtuyorum sonra su tutuyorum mis gibi oluyor bazen sampuanliyorum
Tugceduman61 Evime gelen herkes soruyor duşakabini neyle temizlediğimi . Çamaşır suyuyla sungerle köpükleyip fiskeyle su tutuyorum , daha sonra mikrofier cam bezimle silip çıkıyorum parıl parıl parlıyo asla su lekesi kalmıyo ☺️🙃
Yldzhra Selsil pak poşetle iyice çitiliyorum sonrasında durulayıp bide çamaşır suyuyla üstünden geçiyorum ardından kurulama camlar tertemiz
beyzacmvrc hilalklkn sularımız çok kireçli bizimde bende her duş sonrası çekçek ile suyunu çekip kuruluyorm uzun süre kireç olmuyor öyle Sık sık da çamaşır suyu ile süngerle siliyorum güzelce bazen de kireç sökücü bile kullanıyorum eğer ara verdiysem bir süre yapamadiysam