Minikkuzusu Arkadaşlar Etlik şehir Hastanesi’nde normal doğum yapıp bilgi verebilecek olan var mı? Memnun kaldınız mı ? Bir de riskli gebelik için doktorlar farklılaşıyor mu?
6-2 Minikkuzusu nasıl yaptınız bende şimdi etlik perinatalojiye gidiyorum suni ile doğum yapıcam riskli gebeleride mi aynı katta doğum yaptırıyorlar refakatçi alıyorlar mı bilginiz var mı
Didemdidemm Bende etlik perinotologa gidiyorum. Siz kaç haftalık oldunuz risk nedir ve hangi doktora gidiyorsunuz
6-2 Elisacktt nasıl ilrledi süreciniz doğum yaptınız mı normal hamileler ile aynı katta mı doğum yaptınız refakatçi alıyorlar mı risklide
ozlemoby 6-2 merhaba, sancı sürecinde maalesef yanınıza kimseyi almıyorlar üstelik telefon dahil. Normal doğum katıyla aynı kat fakat farklı blok. Doğum sonrası 1 kişi kalabiliyor
ozlemoby 6-2 suni değildi fitil ile sancı başlatıldı bana, suni nasıl oluyor bilmiyorum da yöntemide zor, korkutmak istemem ama.. O sancıyı tek başınıza çekmek zorunda olmak daha da zor..
ozlemoby Hayalgokce sebebini gerçekten bilmiyorum riskli gebelik için doğumda kurallar bu şekildeydi 4 Aralık’ta doğum yaptım