Esraguvennn Kızlar midem öyle çok yanmaz ama salatada soğan varsa ya da sarımsaklı yoğurtlu bisiler yediysem midemi aşırı rahatsız eder. Rennie mi neydi onun çiğneme tableti gebelerde kullanılıyor mu acaba ?
Hmyraltnts Esraguvennn Bende arada alıyorum canım ondan ama en az günde 1 tane fazlasını almamaya fikkat ediyorum. 21 hafta bitiyo bugün çok şükür bir sıkıntımız yok
Seyma2525 Esraguvennn kullanılıyo canım ben sürekli kullanıyorum günde 3 tane kullandığım oluyor doktor geçmezse üst üste kullanabilirsin demişti bi zararı yokmuş
Esraguvennn Seymakalender ay şimdi o yok tabletten vardı onu kullanırım sonrası için leblebide tutarım artık
Esraguvennn Hmyraltnts ya benimde genel olarak hiç mide derdim olmazda işte dediğm gibi çiğden soğan ya da sarımsak yiyince ağır geliyor yatana kadar midem kavruluyor
Hmyraltnts Esraguvennn Almanda birşey olmaz heralde canım o zaman. Çünkü ben hamileliğimin başından beri acayip miğde sorunu yaşıyorum. Sodaydı ilaçtı geçmiyor bir türlü şuan bile çok fena miğdem ne yersem dokunuyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Tanli1993 Ben kullanıyorum canim gün icinde kaç kere ihtiyaç duyarsam çiğniyorum. Gebelikte sorun yaratmiyor. Saglik ocağında bittikce fazla fazla yazdiriyorum