Aybebek EmineOsman çok zorunlu değilsen çıkma canım 14 saat gittim perişan oldum doğum yapicam sandim sürekli oturmaktan mafoldum
Krispiim16 EmineOsman 2 -2.5 saatte bir durup yarım saat yürüyüş yapma şartı ile doktor izin veriyor ama acil bi durumsa gitmeye mecbursan gibi genel olarak seyehati önermiyoruz demişti 😌
Mss19 EmineOsman herhangi bi riskiniz yoksa yapabilirsiniz ama bazı uçuş firmaları yolculuktan en geç 1 hafta öncesinde alınmış doktor raporu istiyorlar
Gzmocl 29umdada yaptim 32+4üm suan bu hafta sonu da yaptim ama yol beni mahvediyor. Surekli tuzlu birşey yiyip midemi bastirmam gerekiyor ve uyumam gerekiyor yoksa yol cekilmez bi hal aliyor. Gerekmedikce yola cikmayin diyorum sahsen arkadaslar
EmineOsman Allah'a şükür mide sıkıntım yok şuan için sıkıntılı bir durumum da yok elimin kardeşinin yemin töreni için gitmeyi düşünüyordum eşim işinden dolayı gidemicek onun için ben gidecektim
EmineOsman Uçakla değil kendi özel aracımızla gitçez bu arada teşekkür ederim arkadaşlar önerileniz için