Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn şu an var mı balım valla doğuma giderken değil heralde doğur diye dua zinciri açıcaz akdkaksk. O yaramazlığa da gelmediyse artık doğunca yerimize poposunu bi iki yapıştır çok bekletti sıpa 😂😂
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_103 yok gibi hafif ara ara giriyor ama ilerlemiyor bugün spora ağırlık vereyim
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn sen boşver artık onun gelesi yok direkt okula yazdırırsınız akakakkska
tahminazengin1 Burnumageliyoduslkmsn Kız nasıl sabrediyosun ben olsam şakacıktan ağrım var diyip ortalığı birbirine katar zorla çıkarttırırdım çocuğu dermişim ahshhahahah
Burnumageliyoduslkmsn Hayalim1_ ms_annisko Deletedmom_103 smyylcn bademli_puding Hazalaskin Belin_ay Papatyaaaaaa bademli_puding beyzacmvrc Mine16 Aysinvebebito Kalbiimde2can Deletedmom_116 tahminazengin1 Durubebegim 1anne2bebek__ Mutluemos ensensr23 sacmalamakizim KLORAKHANIM usenmedimyaptimbirvelet @busragil @Simay13 @AyFa1608 @Sevgi1985 @runkli0606 @Eylulmom_ @Busraa-aa kızlar acildeydim nst çekildim 80 leri bile buluyor sancım ama açılmam yok doğum başlamış olabilir dedi açılma Yok diye eve gönderdi spor squat duş al yemek ye 9 10 gibi gel dedi ağrım var açılma için dua edin lütfen neler yapabilirim yardım please @Sacmalama_engiinn
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_103 bademli_puding ms_annisko Kızım doğunca yeni hesap açıp sinsice aranızda takilicam yoksa çok dalga geçersiniz hastaneye gittik ne sancı var ne bişey bebek beklemede dedi doktor 😂 açılmaya bakmadi
Deletedmom_116 bademli_puding gelmesin o yar gelmesin bir daha bana gelmesin 🤣🤣🤣Başladık biz sarkimiza gelmezler daha daha sjsj
Deletedmom_116 Deletedmom_103 Dunki gibi naptinnanam sende 🤣🤣aynı saatler gelmemiştir o 2 Haziran’da dogrucak sjsj
Deletedmom_116 bademli_puding Şaka ne çabuk ayy biz kaldık valla🤣🤣🤣İcimizd eyasina gircekler resmne hadi benimki oğlan geç gelir diyen var ama oburude kız ahah
bademli_puding Deletedmom_116 ciddiyim valla son iki hafta 38 39 arası ameliyat 😅 benimkide oğlan ama biz zorla çıkartcaz 😂😂
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn bu kadar doğmasını isteyipte doğuramayan bi sen varsın heralde aşko aksmaksmak olsun bugünde olmadı yarına allah büyük 😂
ms_annisko Burnumageliyoduslkmsn Allah Allah aslında doktorun beklememesi gerekir ama bazı doktorlar 41e kadar bekliyor