Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn ya ahahahahha manyaklar çocuk biliyo anasıda babasıda manyak almskakaka
Aysinvebebito Burnumageliyoduslkmsn bugün 40. Haftaya girdim. Doktor 40. Hafta dolduktan sonra daha fazla bebeği bekletmenin tehlikeli olduğunu ve 40 dan sonra üç günde bir kontrole gelmem gerektiğini söyledi. Devlet hastanelerinde 40 a kadar bile bekletmiyorlar mis. Bundan dolayı salı günü sancı ya da su gelmezse yatış verecek doktor ve suni sancı ile doğum yapacağım. Bence ihmal etmeyin
Burnumageliyoduslkmsn Aysinvebebito yarın gideceğim hem kontrol etmiş olurlar hareketler düzenli ama minik kızım gelmek istemiyor
Burnumageliyoduslkmsn sacmalamakizim yok aşko gelmiyor duşa girdikçe mayisiyorum gerçekten sancı istiyorum ya 🥴🥴🥴
sacmalamakizim Burnumageliyoduslkmsn Hurma ye cano bir de halay cek tepin. 😂Bende de gelmiyordu en son 39+5′te geldi de öyle doğurdum. 😂
Burnumageliyoduslkmsn KLORAKHANIM hemde Kleopatra hanım siz buraları unutup oralardasiniz hatırlatayım😂
Burnumageliyoduslkmsn İsmin sonu farklı dimi taklit işte benim ismim anneli bebekli bişey aşko taklitler aslimi yüceltir ben değilim sjsjs hemde ilk gebeliğim hemde ben daha çocuğum ahu kadının çocuğu var snsjjsj bendaha birini doguramadim
usenmedimyaptimbirvelet Burnumageliyoduslkmsn djdjdjd aha bu saatte yazdığına göre kesin doğurdu dedim hâlâ doğurmamışsın….
KLORAKHANIM Burnumageliyoduslkmsn senin göbeğini yerim nasılsın sitem ediyo 😀 az kaldı artık sende dogurrrr
Burnumageliyoduslkmsn Hayalim1_ ms_annisko Deletedmom_103 smyylcn bademli_puding Hazalaskin Belin_ay Papatyaaaaaa bademli_puding beyzacmvrc Mine16 Aysinvebebito Kalbiimde2can Deletedmom_116 tahminazengin1 Durubebegim 1anne2bebek__ Mutluemos ensensr23 sacmalamakizim KLORAKHANIM usenmedimyaptimbirvelet @busragil @Simay13 @AyFa1608 @Sevgi1985 @runkli0606 @Eylulmom_ @Busraa-aa kızlar acildeydim nst çekildim 80 leri bile buluyor sancım ama açılmam yok doğum başlamış olabilir dedi açılma Yok diye eve gönderdi spor squat duş al yemek ye 9 10 gibi gel dedi ağrım var açılma için dua edin lütfen neler yapabilirim yardım please @Sacmalama_engiinn
Kalbiimde2can Deletedmom_116 siz iyi bakarsaniz gelmezler keyifleri yerinde icerde dünya derdiyle mi ugrassinlar 😅