Ilk-gebeligim Ay bende uyandım devamlı gördüğüm için merak ettim inşaAllah gece doğurmuştur diyordum 🤭 Rabbim bir an önce sağlıkla doğurmayı nasib etsin
Gozde122142 Burnumageliyoduslkmsn hangi hastaneye gidiyorsunuz özelse devlete devletse özele görünün bence
myangelson Burnumageliyoduslkmsn belki gece doğurmuşsundur diye heyecanlanıp girdim ama yine mi olmadı 🥲
Burnumageliyoduslkmsn myangelson olmuyooorr bu kadar belirsizlik bizi zorluyor kafam hayli karışık gözlerim aynada beni bile görmüyor bilki zorluyor 🎶🎵🎶🎵🎵🎶🎶🎵
runkli0606 Burnumageliyoduslkmsn Günaydın aşko ya ne durumdasın yeminlen bana dert oldu meraktayım evdemisin gittinmi hastaneye
Yareneylul Burnumageliyoduslkmsn kız kardeşim sizin gibi oldu onunda kız bebek sezeryana aldılar 🤦♀️
Burnumageliyoduslkmsn mathildays1 valla bizde içimizde kalsın istemiyoruz ben 40+5 im yanıma 38 haftalık getirip dogurttular imrene imrene bı hal aldım🥴
Ebebe Valla ben de merak edip kaç gündür girip bakıyorum. Ben de bugün kesin doğurur diye bekliyordum.
Ebebe Burnumageliyoduslkmsn kesme kesme ne sabırlı kızsın valla ben de normal olursa isterim yani ama çok sabırsız biriyim bu kadar gecikirse dayanamam 🫣