Sonunda bende buraya hikayemle geldim😊 19 Mayıs sabah 9da sezeryan için gün almıştık zaten sezeryan olacağım baştan belliydi zorunlu sezeryandı, 10 Mayıs ta normalde çok hareketli olan oğlumun hareketleri çok yavaştı herhangi bir ağrım sancım olmadığı için normal olduğunu düşündüm 11 Mayısta aynı hareketsizlik devam edince 15.00da hastaneye gittik tam 37+0 olmuştuk hemen nst çekildi sancılarım çıktı, doktorum bu gece nöbetçi olduğunu eğer eve gidersem zaten suyum gelebilir veya ağrım artabilirmiş alalım sezeryana diyince apar topar sezeryana alındım. Eşim içeri giremedi annemi aradı hastane çantamı almışlar. Önce spinal anestezi yapıldı gerçekten damar yolu açılması daha çok acıtıyormuş hiç acımadı, ben en çok sondadan korkuyordum ama korkulacak bir şey değilmiş zaten uyuştuğum zaman takıldı bir şey hissetmedim benim gibi kendinizi strese sokmayın😂 ben yaşadığım bir sorundan dolayı genel anesteziye geçiş yaptık uyandığımda ameliyat bitmişti 5 dakika içinde odama götürüldüm, bebeğim solunum sıkıntısı olduğu için başka bir hastaneye küveze alınmış eşimde onunla beraber gitmişti sadece çektiği iki tane fotoğrafla görebildim, o süreçte bende toparlanmaya odaklandım uyuşukluk geçtikçe tabiki ağrı oluyor ama zaten hemşireler ağrı kesici, serum vs yaparak rahatlatıyor dayanılmayacak bir ağrı değildi, sondayı uyuşukluk geçmeden çıkardılar oda korkulacak bir şey değildi sadece derin bir nefes almak yeterli , ilk ayağa kalkış benim için anlatılanın aksine kolaydı zaten bir kere kalkınca devamlı kalkıp yürüdüm yürüdükçe ağrım sızım azalıyordu, bir süre sonra gaz sancısı olabiliyor ben çıkaramadım kayısı hoşafı bana çok iyi geldi yanınızda bulundurun bence, depend çok işime yaradı iyi ki almışım, bebeğim küvezde olduğu için sütümü sağmak zorunda kaldım kiwi elektrikli pompa almıştım bu süreçte oda çok işime yaradı, göğüs pedi almıştım ama pek işime yaramadı göğüs kalkanı daha kullanışlı oldu benim için, baby mom göğüs ucu kremi almıştım oda fazlasıyla işime yaradı göğüsümü nemli tuttu, ilk gece sütüm yoktu sıcak suyun altında masaj yaptım ikinci gün gelmeye başladı zaten su geçirmez bant takıyorlar duşa rahatlıkla girebilirsiniz, ben sezeryan oldum üç gün sonra oy kullanmaya gittim😂 eve geldiğim zamanda yatmadım devamlı yürüdüm markete eczaneye nereye gidilecekse gittim .11.05.2023 - 16:57de dünyaya geldi oğluşum💙 şu an hala küvezde inşallah bir aksilik olmazsa bu hafta sonu kavuşuyoruz sizden hem dua hemde merak ettiğiniz varsa sezeryanla ilgili soru alabiliriz💙