kbra97melegi kiz korkma gecmek bilmiyo bende bu gunde doguramadim diye isyan ediyodum simdi 66 günlük prensesim 🌸 40+5 kadar yolun var
Sedda Busratye acılmada sancıda yok beklıycez artık😔 mhtp18 ay hadı hayırlı dogumlar saglıcakla kucagınıza alın💕
S1903 40 haftalık olan anneler bebeğiniz kaç kilo oldu?? Ben de 39+5 im en son 5 gün önce gittiğimde kilosu 3.800 olmuştu🤔 umarım kilo almadan normal doğar🤲
Tugcetaylanliyadua reinamm doktor yürüyüş önerdi. Perine masajı yapmıyorum. Doğumu hızlandıracak hareketler yapmaya başladım ama hsla tık yok. Kısmet artık.
S1903 Tugcetaylanliyadua son haftalarda atağa geçti resmen böyle değildi🤦🏻♀️ O kilo alcak diye yemek yemeye korkuyorum 😄
Ceylanim mhtp18 canim ne zamam gittin dr son durumun me bebek dogdu mu iyimisiniz merakta birakma bizi .
MuseibNarmin Ben 38.4 haftaligim dun sabah nisanim geldi bu gun sabah da geldi bazen agrilarim oluyor ama duzensiz. Ama kizimin gelmeye niyeti yok cok sabirsizlaniyorum.
reinamm Tugcetaylanliyadua canım dikiişin az olur. Açılman hızlı ilerler. Niye tuhaf hissediyorsn ki😳