1anne2bebek__ Ozge56 al benden de o kadar😃 bazen birileri canın çeker falan diyor benim 2 hamilelikte de hiç öyle bişeyim olmadı. Nasıl bişey acaba diye merak ediyorum 🤣
Pnr_KMRC1 Yagmur75 hiç aşermedim keşke o aşermeyide yaşasaydım 26+4 ten sonra falan olur mu acaba aşerme 🤭
Kadersv21 Pnr_KMRC1 tabi canım 9 ay boyunca aserirsin 😂 benim şuan 9 aylık hala canım biseyler istiyor bazen
Ozge56 1anne2bebek__ hersey yiyen yapan biriyim canımın çekip yiyemedigim birsey yoktur belki kendime fırsat vermedim 😀😀😀
1anne2bebek__ Ozge56 bende yaparım ama benim hiç canım çekmedi normal devam ettim hayatıma 😀aşerme nedir nasıl bişeydir bilmeden hamilelik serüvenlerim bitecek 🤣
Kadriyecebeciii Yagmur75 8+1deyim iştah sıfır kusmuyorum ama yemıyorumda dokuz ay boyle geçerse yandım sürekli uyuyorum,maşallah inaşşalh senın hep böyle gider
Yagmur75 @Kadriyecebeciii ay yarın bende 8 haftaya giriş yapıcam yiyorum bende sürekli kusuyorum hep uyumak istiyorum 🥹
Kadriyecebeciii Yagmur75 bebek kandan beslendigi için hal falan bırakmıyo uyu babam uyu şurdan şuraya bıle geçerken üşenir oldum valla daha başındayız ama biri gelsede işlerimi görse diye bakıyorum 😬
Deletedmom_103 Yagmur75 10 haftalıkken burnuma un helvasının kokusu geldi baya baya ortada yokken. Bide ilk zamanlar üzümün olmamış hali koruk diyoruz onu görüp ağzım sulanmıştı onu istemiştim 😂