ozlemkoksal Kızlar kan testimde değerim 2.49 çıktı , sizce yükselir mi, aramızda yükselen var mı? Adetim geçen ay 24 nısanda geldı ama benım adetlerım sürekli gecikiyor 40/45 günde bir oluyorum o yüzden pek ustume gitmedim??
-Annem ozlemkoksal 1 Mart’ta kan vermiştim 2.5 çıkmıştı. 15 Martta normalde hasta olmam gerekiyordu gecikince 17 Mart’ta kan verdim 444 ile hamile olduğumu öğrenmiştim.
nursenasrky ozlemkoksal gecen yıl adet olmam gereken gun verdigim kanda 2,79 cikmisti 3 gun sonra bida verdim 47 cikti ama dıs gebelikti
Kediannesi1 Yükselme olmaz maalesef çok çok nadir olan şeyler o geç döllenmeler falan onda da zaten yine 5 in üstünde düşük bir değer çıkardı
minikmucizeemaak ozlemkoksal Allahtan ümit kesilmez☘️ 30 Martta 1.20 negatif 1 Nisan da 12.58 pozitif ile öğrendim bebişimi🤍 2 gün sonra tekrarlayın varsa yükselecektir. Bir de benim gecikmem yoktu regli öncesiydi
Gulcinkc ozlemkoksal yükselme ihtimali var, 4 gün sonra tekrar verin bence , ama olmama durumuna da kendinizi hazırlayın 🙏