Selmayakup Kızlar haftaya çatı muayenesi olacağım biraz korkuyorum burada okudugun yorumlarda muayeneden sonra ağrı olduğunu yazmışlar çatı muayenesi hakkında bilgi verir mısınız???
Asdfgh Selmayakup ben dort kez oldum hıcte agrı sızı olmuyor tek yapman gereken bacaklarını rahmini kasma Bı parmak sokuyorlar zaten ya bukadar abartılması cok sacma hissetmiyorsun bıle ne ara oldugunu
Hmervekara Selmayakup canım hiç korkma bende tedirgindim doktora gittiğimde kendime sürekli telkin verdim ve rahat bıraktım saniye sürüyor zaten hiç korkma sen oradan çocuğun çıktığını düşün o bile oluyorsa çatı muayenesi yanında küçücük kalır
Gamze612 Selmayakup ben oldum canimm hic de birsey olmadi canim bile acimadi.. persembe yine olucam hic de korkmuyorum, doktoruma guvenip kendimi rahat birakiyorum
AyseePak Bende çok korkuyordum cevreden duyduklarımdan dolayı. Geçen hafta oldum anlamadım bile nasıl olduğunu hiçte agri sancı hissetmedim hatta doktorum lekelenmen olabilir endişelenme dedi lekelenme bile olmadı hiç korkulacak birsey yok canım
Haribo Selmayakup hem gecen hafta hem bu hafta oldum açılmayı kontroo amaçlı. İkisinde de ağrı ve lekelenme olmadı. O an minik bi aşı ağrısı gibi olup geçti saniyelik yani.