Busakturk adalinda-35 hamile olmadan önce yaptırırsanız eger 10 muayne + dogum kapsıyo ama sonra yaptırınca karşılamıyor diye biliyorum
Gumus25 adalinda-35 hamileyken yapan bir firma var galiba o da pahalı oluyormuş çok. Ben gebelikten önce yaptirmistim anadolu sigorta
Damladll Zeeyyy hangi sigorta şirketi acaba? Bende araştırdım çünkü hatta sigorta yaptırdıktan sonra 12 ay bekleme süresi vardı gebe kalmak için yine karşılamıyordu yani
znkara Damladll hamileyken sigorta yapan şirketler var ama poliçe fiyatları çok uçuk hamile kalmadan önce 7-8 bine yapabiliyorken hamile kaldıktan sonra bu fiyat 35 binlere çıkıyor zaten bu fiyatta normal muayene ve doğum ücretiyle aynı fiyata geliyor çokta mantıklı olmuyor
Zeeyyy znkara yooo 9 muayene + doğum. Sadece doğum parasına sigorta yapılıyor. Muayeneler ücretsize denk geliyor
adalinda-35 Benim zaten hastanede doğum 15000 ama Kasım’da olucak doğum o zamana kadar artar dediler fiyat hastanede sigortam.netten araştırıyim dedim yoktu zaten pahalı fiyat verseler bile yaptirmam
znkara Zeeyyy hangi şirket ? Demir iki can sigortasından teklif aldık arkadaşım için 35 bin demişlerdi daha uyguna bulduysanız şanslısınız
Zeeyyy znkara şirket olarak bilmiyorum ama sigortamızı yapan eşimin arkadaşıydı. Şuanki fiyatı bilmiyorum ama söylediğiniz fiyatlar çok uçuk daha uygun olabilir
znkara Zeeyyy fiyatı ben belirlemiyorum 😂 sigortacının verdiği teklifi yazdım, şirketten şirkete değişiyor demekki gayet uyguna yaptırmışsınız yılbaşından önce yaptırdığınız için muhtemelen
Zeeyyy Hamile Bi arkadaşım martta yine aynı fiyata yaptırdı. Tabiki şirketten şirkete fark eder. znkara
adalinda-35 Gumus25 ben yaptırmayı düşünmüyorum artık çok pahalı geldi bana da şuan hamileyim o yüzden