Sltn06 Ben ankarada yasiyorm burda gittigim bi doktor var zaten ama dogumu konyada yapmak istiyorm cunku ailem konyada dogm sonrasinda zorlk olmasn diye biraz orda kalacagm , ama konyadakiler burdaki hastanede kaydn olmazsa doguma almiyolar hastaneler diyo boyle bisy varmi yada bu durumuu yasayan varmi
fatmanurkantar Sltn06 almama gibi bir durumları asla olamaz sadece bazı doktorlar takibi burada mı yaptırdın niye geldin gibi sıkıntı çıkartabilir bir kere bile olsa bence önden görünmek gerek ama yinede yasal olarak asla yapamazlar
deletedmom301 Ne saçma birşey. Ne yani aniden doğum başladı. Sancılar içinde gittin hastaneye burda kaydin yok diye dogurtmayacak mi. Asla yapamazlar. Bende duydum ama bana saçma geliyo doğruluğu yoktur bence
Sltn06 Yasayan bi insandan duydum ondn olabiliyomu diye merak ettm bencede almak zorunda ama almams devlet hastanesi almams hemde sasrtici bi durum
Pelus Takipli olunmadığı ve hastanelerde yer olmadığını sebep göstererek büyük Doğum evlerine yönlendiriyorlar.