babymom1017 Kızlar çanakkaleye tayinimiz çıktı 31 haftalık hamileyim yeni doktor bulmak zorundayım medikalpark ya da araştırma hastanesinde var mı bildiğiniz iyi bir doktor?
Churcill babymom1017 araştırmada Bülent Demir e iyi diyolar Medical i bilmiyorum. Ben devlette Pınar Hanım a gidiyorum memmunum
Catsofmom babymom1017 Medikalpark ta cengiz bey. Kime sorduysam onu öneriyorlar. Ben merkezdeki Op.Dr. Hasan Çetine gidiyorum. Özel muayenehanesi var
babymom1017 Nazzz35 peki muayene ve doğum ücretini biliyor musunuz birde hastane sanırım çok iyi durumda değilmiş internetten okuduğum gördüğüm kadarıyla
Nazzz35 babymom1017 benim sağlık sigortam var açıkcası ücreti bilmiyorum. Evrt hastsne biraz eski ben doğumu izmirde yapacağım edirne keşanda yaşıyorum ailekerimiz izmirde ama cem bey harika bir doktor gelirim dese izmire çağırırım 😊
Nazzz35 kevserky doğumum izmirde olacak birde allianzlıyım ben tam doğum paketim var ücret ödemeyeceğim o yüzden bilmiyorum maalesef 😊
Nazzz35 babymom1017 Çanakkale İzmir gibi bir şehir 🥰 çok güzel açıkcası benim imkanım plsa Çanakkalede yaşamak isterim🥰 Edirne Keşanda yaşıyorum ailelerimizde İzmirde burada hastane vs açıkcası yok bende ondan Çanakkaleye gidiyorum 😊 çok srviyorum gittikçe içim açılıyor😊