Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Heveslenmistik 🤣🤣🤣evrene o şekilde gönderip bı ihtimal dedik ama töhhhh
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 Kalbiimde2can Manyakmisiniz kızım siz djsjsjsjsj tertemiz olan evim in mutfağı yine dağıldı şimdi mutfak çamaşır halledip banyoya girip ben kendim hem banyom temizlenecegiz akıntım artti ama bencede geliyor kızım🐣🐣🐣
Kalbiimde2can Burnumageliyoduslkmsn nerdesiiiiinnnnn allahim bizde saniyoz dogurdum diye gelcen geri 🤣
Deletedmom_116 Kalbiimde2can Oyle olcak sanırım ben hastaneye gidene kadar çocuğun kafası görünecek bu gidişle inatlastim bende hastaneye gidesim yok ahah
Kalbiimde2can Deletedmom_116 ben olsam bende gitmem anne sözü dinlesin biraz daha dogmadan parmagindami oynatacak sipa🤣
Kalbiimde2can Burnumageliyoduslkmsn 🤣 bence beklemicek artiik gelcek biriniz bari dogurun yaaa Forumun dogmayan bebeleri amma nazlandilar 🤣
1Gozde1Yusuf- Burnumageliyoduslkmsn ben dedim bunlara 😁😁😁 ne isin var karnin burnunda carsi pazar da senin🤣
Burnumageliyoduslkmsn 1Gozde1Yusuf- kanka belki doğar ümidiyle 😁😁 kocamda maçı var maçı sabote etmem lazım😁
1Gozde1Yusuf- Burnumageliyoduslkmsn benim kiz da dönmüs 😄 bu kadar bekledin 1 ay daha bekle beraber doguralm ya😁
Deletedmom_106 1Gozde1Yusuf- şu metrisin önü bir uzun alan bir tek seni sevdim gerisi yalan die gezeceksin az kaldı 😂😂 aden kader mahkumu doğacak 🤣