Deletedmom_116 @Burnumageliyoduslkmsn aşkoo yoksaa doguruyomusun Dogurdunmi ses verr merak ettim ayy 😱😱😱
Yenibirannee Deletedmom_116 eylülde okul zamani direk okula yollicaz onun balli turtasini ya okul çantası bakiyorum ben 😁😁😁 doğurmadı benceee
Deletedmom_116 1Gozde1Yusuf- Kiz bellimi olur belki acil gitti😂😂Yoksa sesi çıkardı onun dogurmadiysada Dogurcak olabilir heran ne bilim icime öyle geldi sjsj
Deletedmom_116 1Gozde1Yusuf- 😂😂Yoksa sesi çıkardı var bisiler sanki içime doguruyo gibi doğdu ayy her ihtimale karşı üç beş dua edelim bari kesin olsa zikir analık yapardık 😂
Deletedmom_116 Yenibirannee 😂😂Eylül’de hamile kalmış zaten ahaha Çanta bakma kız evercez biz bebeleri 🤣🤣Ev hediyesi falan bak shsjs
Deletedmom_116 Yenibirannee Ceyizi haizrmis dünür öyle dedi sjsjs 🤣Altın falan olabilir bak gelinime sjsj
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 bide çıkıp diyor mu kızıma yemek yediriyordum karnımda 32 dişi çıkmış ondan yazamadım gdhsjs
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn 😂😂olurmu olurr Beklerim valla Yada yuruyo Arkasından yetişemedim bekleyin az falan sjsjs