Deletedmom_49 Deletedmom_50 ben de öyle dedim kenarları su sızıntısı dr suyu tam o değil dedi 3 gün sonra gördük neyin ne olduğunu …
Deletedmom_50 Deletedmom_49 nasıl belli oluyormuş ya canım benim.hep nemlilik olurdu da sende görünce tedirgin oldum açıkçası yarın kontrolüm var zaten hayırlı sonuçlar ile dönerim inşallah sende hayırlısı ile evladına kavuşursun inşallah annesi
Deletedmom_49 Deletedmom_50 ama senin hiç kanlımsı akıntın yoksa ve herkeste farklı sonuçta korkma sen tamam mı senin dikişlerin sağlam ve enfeksiyon yok korkma Allahın izniyle
Deletedmom_50 Deletedmom_49 yok kuzum şükürler olsun ben daha serklajdan sonra kanlı akninti hiç yaşamadım ve bebeğimin hareketleri gayet iyi maşallah
Deletedmom_49 Deletedmom_50 benim durumu biliyorsun senin durumla benzerliği yok ki tedirgin oluyorsun boşuna rahat ol
Deletedmom_50 Deletedmom_49 he kuzu sende haklısın sende iyi olacaksın allahin izni ile seninde bebis hayırlısı ile çıkacak annesi ben inanıyorum Rabbıme onlar çok güçlü sen merak etme tamam üzülürsün ama bebeğin sana sımsıkı sarılacak allahin izniyle
Deletedmom_50 Deletedmom_49 kuzu bilerek mi gramini söylemek istemiyorsun eğer öyleyse kusura bakmam yani
Deletedmom_49 Deletedmom_50 canım herkes soruyor yani gramlık sorunumuz yok bizim haftamız küçük neticede
Busraa1606 Deletedmom_49 Sen çok güçlüsün, bebeğinde çok güçlü. İnşallah bu günleri atlatıcaksınız sen bebeğine odaklan. İyi ol ki sütün bol bol gelsin şifa olsun kuzuma🧿
Deletedmom_50 Deletedmom_50 gramnda problem yoksa korkma kuzum benim hayırlısı ile sağ salim.cikar küvezden
Deletedmom_49 Busraa1606 inşAllah canım. Çok sıkıntılı uzun bir yol var önümüzde sonu hayırla sonuçlasın Allah’ımın izniyle 🤍 çok teşekkür ederim çok sağ ol
Deletedmom_50 Deletedmom_49 kuzum benim durumun nasıl bebis nasıl bilgi veriyorlarmı Allah yar ve yardımcın olsun Rabbım sağ salim.cikmanizi sağlasın bebeğin ile birlikte inşallah
Deletedmom_50 Deletedmom_49 kız Sümeyye nasılsın bilgi de vermiyorsun canım sen nasılsın bebis nasıl bisey soyle aklımız sende