Aysenurkara Kızlar benim bir buçuk ay önce kanım 10.5 bugün verdim 10.2 olmuş demir eksikliği yok buna rağmen kanım sürekli düşüyor ve mo neu wbc değerlerim de yüksek çıkıyor ben çok korkuyorum acaba baska bir hastalık mı var
gizem_zybk Aysenurkara benimde kanım çok düşük sabah akşam kan hapı içiyorum ama dediğiniz şeyle bi bilgim yok doktorunuza danışın o size daha iyi bilgi verir
bsrguneri03 Aysenurkara malesef benımde düşük 8 e düştü hatta serum takındım kan ılacı 1 hafta kadar şimdi de ferrum kullanıyorum günde 3 şişe bu sıvı olanlardan birde pekmez yemeye çalışıyorum umarım yukselirr hepımızın sizde stres yapmayın Allah ın ıznıyle geçecek ilaç olarak ne kullanıyorsunuz
Hicranhicran Aysenurkara benim bütün kan değerlerim düşmüş son ayımdayım ilaçları günde 2 kereye çıkarmamıza rağmen yükselmedi kan serumu takılacak toplam 3 tane doktorunuza danışmanız gerekir ama bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum inşallah
1asel-duru Benimde bugün kanım 10 çıkmış ferrum başladı doktor ama dediğiniz konuyu hiç duymadım neden öyle oluyor doktor bilgi vermiyor mu ilaç kullanmaya rağmen hiç gelisme olmamış sizde
Aysenurkara 1asel-duru evet olmadı malesef düşüyor sürekli yano Akdeniz anemisi testi yapıldı henüz çıkmadı
gizem_zybk Aysenurkara bence de çünkü hamile olmadan önce böyle sıkıntılarımız yoktu çok şükür doğum olunca da düzelir yavaş yavaş bence
Aysenurkara bsrguneri03 feramat kullanıyorum canım 1 kez bir buçuk aydır düzenli kullanıyorum ama yükselmek yerine düşmüş aksine
bsrguneri03 Aysenurkara bebek çok fazla emdiği için kanı ve vitaminlerii daha cokk kan yapıcı seyler ve ılaclar kullanmamız gerekıyor gunde 1 yetmıyor 😕🤷🏻♀️ rabbim şifa versın herkesee içinde de bize 🙏🏻
Hicranhicran Aysenurkara 2.hamileliğim ve bunda son ayımda düştü nedeni araştırılmadı olabiliyormuş böyle sıkıntı görmedi doktorum
Hicranhicran BEAUTY28 serumlardan sonra baktırdaydın keşke bende Şuan için toplam 3 tane taktıracağım yeterli gelir dedi doktorum
Aysenurkara Hicranhicran benimde 2. Gebelik ve bunda çıktı böyle bir şey ilk bebeğimde olmamıştı kansızlık