Hayalvemasal00 Kizlar yemegin ici icin hasladimda. Suyundan bi bardak icsem zarari olur mu. Canim istiyorda. Hanimiş hemsirelerimiz bi bakin kizlar ya🤣🙈😍
Kubravci Hayalvemasal00 Hayalvemasal00 saplan suyu iltihap sökücüdür ödem aökücüdür doktorlar genelde düşüğe sebeb olur diyor maydanoz duyu alan suyu hamileyken zararlı
GamzeCan Hayalvemasal00 düşük yapar yaa adet olmayanlar içiyor onu sökülsün diye Allah korusun sakın içme
Hayalvemasal00 RabiaGlck Gulsummldr Zeynp oglummehmedim GamzeCan tamam kizlar sakin olun icmedim odumu kopardıniz :(
oglummehmedim Icme o ne bicim igrenc sey Allah askina aserecek sey mi bulamadin😣😣😣😣kanama yapar sogan suyu
RabiaGlck Çok canınız istiyorsa bi kaşık tadına bakın 1 bardak içmek zorunda değilsiniz düşük yapar soğan suyu maydanoz suyu falan
reinamm Hayalvemasal00 soğan suyu adet söktürücüdür içmeyin bence. Bide mideniz bulanmadı mı. Ben kokusunu alınca bile fena oluyorm😣
Hayalvemasal00 reinamm ya canim ben sogan cok seviyorum. Hic gozumde kararmadi bile. Bana kalsa her aksam yemegin yaninda icinde yiiyim. Ama kayin babam sevmiyor. O yuzden kisitliyorlar biraz😓🤪🤣🙈
reinamm Hayalvemasal00 🤮🤢🤮 yani ben normalde de çok sevmem gebe kaldğmdan beri hiç yemedim. Tercih meselesi tabi
Serapca Hayalvemasal00 canım içme çok zararlı yeri geliyor kuru soğan bile önermiyoruz dikkat et canın başka şeyler istesin ☺️
Hayalvemasal00 Serapca valla bugun yedim kuru sogan canim. Fazla pimpirikli degilim ama dikkat ediyorum tabiki :)
Serapca Hayalvemasal00 dikkat et az tüketmeye bak 😉 bende severim ama elimden geldikçe az tüketmeye çalışıyorum 😋