Ayseirem Lcn1 bende dün gittim doktora karın çevresi 2 hafta geriden geliyo 38 e girince alalım dedi moralim bozuldu inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırım 2 gün sonra
Lcn1 Ayseirem bu karın çevresi ne demek olduğunu anlamadım anlamadım inşallah sağlıklı dünyaya gelir bebisiniz 🥰🙏
Benma @Lcn1 benim bebişte 2 hafta geriden geliyor 32 de 1500 kiloydu 30 haftaya uygundu yarın gidicem 34 olduk bakalım 2 kilo olduysa ne ala bende kafama çok takıyorum inşallah sağlıklı olurlar ama baktiginda senin gibiyim 4 5 kilo aldım 52 kilo falanım babasıda zayıf bizden kilolu çocuk çıkmaz zaten öyle avutuyorum kendimi
Lcn1 Benma aynen canım sen yine kilo almışsın ben 48 ile hamile kaldım şuan 49um inşallah sağlıklı bir şekilde bebesilerimizi kucagimza alririz 🧿🙏🌼
Nurdan1604 Lcn1 Şuan benim de aynı 36+1 ken 2500 gram çıktı kilosu 34 haftayla uyumlu çıktı kan akışı herşeyi iyi nstmiz de iyi tek zayıf olacağına işaret minyon bebek dedi sağlıkla doğum yaparız inşallah 38+2 de doğumumuz gerçekleşecek 🥲❤️
Kevserblt Lcn1 az değil tabi ki minyon bi bebeğiniz olabilir her bebek 3,5 -4 kilo doğacak değil ya sağlıklı olsunda kilo doğduktan sonrada alır 🌹
Seymakocabey Lcn1 hic korkma benim kizimda geriden geliyodu 38 haftada 2760 gr dogdu bir aylik asisinda 4200 du sutum yaradi masallah cok cabuk toplandi bende cok uzulurdum ya hep boyle zayif kalirsa diye ama zayif dogan cabuk toplar dediler inanmiyodum aslı varmış tombis kızım 🥰
Egeminannesi Lcn1 ultrasonda kiloya tam çıkmıyor moral bozmayin eltim cuma günü doğum etti zayıf şöyle böyle dediler hep en son o gün ultrasonda 2900 çıkmış çocuk doğdu 3600 bu kdr da yanılma payı fazla 😆😆😆
Hatice_k Lcn1 çok kilolu olmasından iyidir banada böyle giderse normal doğuramayabilirsin dedi moralim bozuldu. Doğduktan sonra çok hızlı alıyorlar zaten bence hiç takılmayın 🙏
Apopot Lcn1 merhaba bebeğinizi kucağınıza aldınız mı kaç kg doğdu bende bugün kontrole gittim 36.3 haftam 2400 kg çıktı çok modum düştü kilosu 2 hafta arkada, oo postu açalı 10 ay olmuş benim kafa gidik ben mayıs 2024 görmüşüm postu😞