Gamzerk0 4,5 aylık sünnet yaptırmayı düşünüyoruz herhangi bir sorun olur mu ,? Yani çekincem su büyüdükçe derisi kısa kalır mı ? Yani ona göre kesiyorlardir dimi ?
Naz1616 Gamzerk0 valla ben 2 aylık yaptırdım çok rahatdi şimdi 29 aylık bir sıkıntı yok ona göre yapiyorlar zaten bezde hemen iylesiyor hiç zorluğu yok
incinur0102 Gamzerk0 3 aylıkken sünnet ettirdik,şuan 4 yaşında.Hic bir sıkıntı yaşamadık,ilk naslarda küçük olduğu için içine kaçıyor gibi gözüküyordu korkmuştum ama normalmis :)
Bet1 Gamzerk0 2 ay 25 günlükken yaptirdik büyük rahatlık şimdi 2. Yi bekliyoruz 2 3 ay arası yaptırmak en iyisi
Nazlimom Gamzerk0 5 aylıkken yaptırdım kücükken yaptırmak daha iyi ama klipsli önermem derisi yapışıyo dikişli daha iyi
MerveSara25 Gamzerk0 4,5 aylık sünnet oldu oğlum ,iki günde atlattık . Çok hareketlenmeden yaptırmak lazım 🙃
sla_cbn35 Gamzerk0 ben 2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum çünkü büyüyünce daha da farkında olcak ve kısalması ne alak anlamadım ucundan almıyolar mı bende korktum şimdi 😄 pipişi küçük kalmaşın oğluşumun ahahahahahahab😂😂
Kelebekk-0307 Gamzerk0 gorumcem 2 hafta önce doğum yaptı 3 gün önce sünnet ettiler yani sizinki daha büyük sanmıyorum bir sorun olacağını
Sevfeh Ben 1 aylıkken yaptırdım çok rahattı hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür önce çocuk cerrahisine muane olmanız gerekiyor doktor kontrolünden sonra doktor karar veriyor zaten ona