Kızlar doğum hikayelerini okurken hep benim nasıl olucak acaba diye düşünürdüm doğurdum 3 ay geçti ama bitürlü zaman bulup uzun uzun yazamadım içimde kalmadan yazayım dedim. 20 şubatta sabah 5 te bi anda suyumun geldiğini hissettim ayağa kalkmamla bardaktan boşalırcasına suyum geldi ama sıfır sancı sıfır his hiçbişey yok hep okurdum sancınız başlamadan hastaneye gitmeyin evde sancıyı çekin diye beklim biraz dedim bebek hareketlerinide takip ediyorum bi yandan biraz uyudum uyandım yürüdüm ama suyum gelmeye de devam ediyo sürekli sanah oldu öğlen oldu baktım tık yok eşime dedim haydi gidelim devlet hastanesi takipliydim acilden giriş yaptık baktılar su gelişi var yatış verildi aldılar tek kişilik odaya bağladılar 2 saat nstye duvarlar bana bakıyo ben duvarlara açılma sıfır sancı sıfır hatta bi ara ışığı kapattılar sen biraz dinlen dediler o derece neyse doktorlarda hep erkek gdiip gelip açılmaya bakıyolar yok doktor dedi başlayın suniyi suyu geleli çok olmuş riske girebilir bağladılar suniyi insana en çok koyan şey o sancı anında yanında hiç
kimsenin olmaması sancı girdikçe dua ediyorum çıkınca hiçbişey yokmuş gibi bi saat kadar hafif ilerledi sancı ama belirgindi tabi açılma oldu 3cm biraz yürü istersen dediler kalktım yürüdüm bi iki tur attım nst sesleri uzanarak doğurmanı açılmanı bekliyolar ya yürümek lazım hareket etmek lazım yok yatarak açılma bekliyolar neyse bi saat faha geçti dışardaki saatten haberim yok tabi nst cihazından saate bakrım saat 9 neyse uzandım sancı şiddetlenmeye başladı belden kasıklara vurdukça o ağrı ne garipti baktılar açılma 5 cm sancı şiddetlenince bana yanlızlık hissi çökünce ben çıkmak istiyorum burdan dedim beni çıkarırlarmı hemşirede imza atarsan çıkarırlar dedi ben istemiyorum burda doğurmak dedim sezeryanla doğurucam dedim çıkarın beni kimseyi yana almayanlar annemi içeri aldılar annem zaten benim halimi görünce hadi dedi kalk at imzanı en yakın özele yetişelim eşim kapıda almadılar içeri üstüm yarı çıplak eşimin yanına kapıya çıkardılar beni çıkmak istiyo vazgeçir diye eşimde sen ne istiyosan odedi hazırlan çıkalım dedi ben giyinene kadar özel hastane arayıp bulup hazır olun geliyoruz demişler neyse giyinmeye çalışıyorum yok doğrulamıyorum bile böyle bi baskı hissi yok ama açılmam 6 cm neyse annem yardım etti zar zor giyindim tekerlekli sandalyeyle arabaya gidene kadar nasık bağırıyorum bilmiyorum arabaya binicem eğilip binemiyorum neyse bindik eşim dedi sık dişini 10 dkya ordayız Allahım o yol bitmek bilmedi dakikalar yıl gibi geçti nasıl bi büyük tuvalet yapma hissidir o anne dedim ben galiba doğuruyorum annem anlamış ama yok kızım 6 cm ne doğurması diyo neyse yanaştık özel hastane aciline beni uçurarak ğst kata çıkardılar ama nasıl bağırıyorum istemsiz film dizi sahneleri halt etmiş herkes hazır beni bekliyo uzan dedi açılmana bakalım hayır dedim ameliyathane nerde alın beni sezeryane ya diyo bakmamız lazım kaç cm olduğunu bilmeden alamayız inatla çıkmıyorum çatala zorla uzatıyolar bi bakıyo 10 cm tam açıklık kızım dedi doğuruyosun ne sezeryani hayır diyoeum istemiyorum buraya niye geldik istemiyorum filan ebelere bağırıyorum doktor geldi saçı görünüyo çocuğun dedi ıkınıcaksın biticek saat gece 01:45 filan bak 2 de çocuğun kucağında dedi görüceksin ben tabi hala itiraz bağırma filan devam sanıeım şoka girdim herakde doktor sus dedi bağırma ıkın 4. ıkınmamda bebek çıktı herşey 10 dk da olup bitiverdi kesi attıkları için beni bayıltmışlardı gözümü açtığımda saate bi baktım saat 3 olmuş sanki dünyayı uyumuşum velhasıl çok şükür sağlıklı bi doğım atlattık ama komikmi trajikomikmi orasını bilmiyorum