ZumrasMom_ 40 haftaya göre hesaplayınca 1 kasım doktorun sôylediğine göre de 15 30 ekim arası doğum bekleniyor. Zıbın çıtçıtlı atlet uzun kollu mi tercih etmeliyim yoksa yarım kollu mu? Siz nasıl aldınız ya da alacaksınız
Aysee1123 ZumrasMom_ Yarım kol ve sıfır kol aldım ben. Antalya’da yaşıyorum ona göre aldım tabi herkes sıfır kol tercih etmeyebilir
Fatoserin ZumrasMom_ ben Ankara’da yaşıyorum 2. Bebeğim ilk bebeğim Mayıs doğumlu ilk doğduklarında zaten çok askılı vs giyemiyorlar ben hep uzun kollu tercih ediyorum zaten sonrası kış 0-3 aylık olanları daha ince uzun kollu diğerlerini kalın olarak alıyorum
Bernasnli ZumrasMom_ ben eskişehirdeyim maalesef burası ekimde soğuk olur evim sıcak ama hep uzun kollu zıbınlar aldım 2-3 kısa kollu aldım
eylulmihrasmom ZumrasMom_ istanbulda yaşıyorum ekim sonuna geliyor doğumumuz tahmini 24 ekim hep sıfır almadım uzun kollu yarım kollu karışık
Merve_vrl Ben de hem uzun kollu hem yarım kollu hem sıfır kollu aldım ama sıfır kol olanlar 6-9-12 aylık olduğunda giymesi için. Diğerlerini Ekim Kasım Aralık aylarında giyer diye düşünüyorum nasipse.
ZumrasMom_ Urfa da yaşıyorum normal şartlarda ekim ayı çok soğuk olmaz ama yenidoğan olunca durup bi düşünüyor insan acaba üşür mü diye
Alif63 ZumrasMom_ ben de Ekim annesiyim urfada yaşıyorum ikinci hamileliğim de ekim ayı ama eylül de doğdu ben uzun kolu ama ince giydirmistim bunu da öyle alıyorum 3 6 ay kalın alacam ama 0 3 ay ince yazlık alacam
ZumrasMom_ 0 3 ay kısa kollu kışa denk gelen 3 6 ay uzun kollu sonra 6 9 ay dan 12. Aya kadar da yarım ve askılı karışık olmayı düşünüyorum
Beyzabasyigitt Bernasnli Batıkent Ümitteki Melih beye gidiyorum bende ☺️ Tanser beyi çok duydum ama doktorumdan memnun olduğum için değiştirmek istemedim
Bernasnli Beyzabasyigitt Melih beyi bende duymuştum giden arkadaşım vardı ama riskli gebelik olunca mecbur şehir hastanesine yönlendirme yaşadı. Tanser bey iyidir ya memnunum bende Ümit Hast. Evime yakın ama işte olunca randevulara gidip gelmek Anadolu’ya daha kolay ulaşım oluyor. Aynı hastane olsaydı karşılaşırdık belki ☺️
S-evil-85 ZumrasMom_ Uygulama bana da aynı tarihi veriyor 👶🏻 Daha çoraptan başka hiçbir şey almadım desem… Nereden başlamalıyım bilmiyorum. Burada durayım da akıl alayım 😃
ZumrasMom_ S-evil-85 ben lolons sayfasından 2 tane 5li hastane çıkışı aldım 2 tane 0 3 ay tulum aldım patiksiz (patikli olan tulumlar bebeklerin hareketlerini kısıtlıyormuş öyle duydum) bir de şimdilik 0 3 ay çıtçıtlı yarım kol aldım (yenidoğan çok alma 3 6 ay daha çok al diyen de çok var)
pediatrihemsiresi ZumrasMom_ 8 aylık taze anneyim 19 haftalık gebe olarak tavsiye vermek isterim😂 bebeğinizin son haftalarda kilosuna göre yenidoğan ve 0-3 ay zıbın almak daha mantıklı benim bebeğim 2670 doğdu 2-3 aylık olana kadar yenidoğan zıbınlarını giymeye devam etti ben çoğunu uzun kollu zıbın tercih ettim bebekler çok üşüyor. Patikli tulumlar yenidoğan için iyi güzel oluyor sıcacık tutuyor.