Kurabiyeannesi Kızlar 6 aylık oldum haziranın 15 inden sonra alışverişe başlamayı düşünüyoruz siz ne zaman başladınız neler aldınız nerden başlayacağımı bilmiyorum ilk çocuk herşey alınacak 😂
Erbasc Kurabiyeannesi valla canım ben 29 haftaya kadar bi tane çorap bile almadım dün annem herşeyi almış sadece büyük parçalar kaldı beşik araba felan
Sera4 Kurabiyeannesi ben ilk bir liste çıkardım 20. Haftadan sonra yavaş yavaş almaya başladım. Odasını, anne yanı beşiğini ve bebek arabasını hızlıca hallettim pahallanmadan almak için. Şimdi de indirimde gördükçe ufak eşyalarını alıyorum
Pinklove Kurabiyeannesi daha erken bana göre ya 26 haftadayım. 29 da falan almayı düşünüyorum Sonuçta şimdiden alsam ne yapacağım ki evde duracak kenarda
Pemberuya Kurabiyeannesi valla toplu yapacaksanız olur ama ben 5. Ayda başladım Şuan 32. Haftadayım ama hâlâ eksikler var
Kurabiyeannesi Pinklove öyle deme ya her gün fiyatları yükseliyor 2 hafta önce ana kucağı aldık 2 gün önce baktım 200 tl artmış fiyatı maalesef durdukça durmuyor fiyatlar
sla_cbn35 Kurabiyeannesi ben 8 aylıkken aldım her şeyi 2 hafta falan oldu yani 😄 her şeyi aldık bizde ilk çocuk diye ne gördüysek heveslenip aldık 😂🩵
Sera4 RUkyb benim de ilk gebeliğim çok tecrübeli değilim 😅 listeyi şu siteden buldum: https://www.luccaandmilka.com/blog/icerik/anne-yenidogan-bebek-ihtiyac-listesi Bir de ezgi holt diye bir youtuber var onun yenidoğan alışveriş listesi videosu faydalı olmuştu. Bazı kararsız kaldığım markalarda da hep youtubedan izleyerek karar verdim 😊
Ikiz_annesii Kurabiyeannesi heeerseyi hazır ikizlerimin sadece birkaç tane daha tulum alcam sampuan ve deterjan tarzı ürünler kaldı. 27 haftalığız
Pinklove Kurabiyeannesi elektrikli mi aldın yoksa normal olanlardan mı canım? Bende akşam fiyatlara baktım uçmuş😑